2777
2789
عنوان

خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 41 پست
خب وقتی وارد نیستی باید اینجوری بکشی. اگه  گشاد بشه میشه تنگ کرد ولی از اول کم بگیری دیگه نمیشه ...

من تازه کارم

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

[QUOTE=320670505]پس مشکل توی اندازه گیری داری مثلا عدد ۱۰۲ رو ۱۰۶بگیر عدد ۹۰رو ۹۴ عدد ۱۰۸ رو ۱۱۲ یه بار اینطوری ا ...[/QUOباشه چشم حتما

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیاط های گل ممنون از راهنمایی هاتون حالا بلاخره هی تمرین میکنم تا قلقش دستم بیاد وروزتون هم مبارک ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️انشالا من تا سال دیگه برا خودم خیاط شده باشم اخه اطرافیانم خیلی توی دلم را خالی میکنن فقط شوهرم ازم حمایت می‌کنه انشالا پیشش شرمنده نشم

بعد میتونی ی لباست ک کاملا اندازه رو قسمت دور سینه و باسن و کمر اندازه بگیر دیگه کارت راحت میشه موقع ...

بعد برای اندازه ی بلندی سینه ودور سینه  چه کارکنم

خیاط های گل ممنون از راهنمایی هاتون حالا بلاخره هی تمرین میکنم تا قلقش دستم بیاد وروزتون هم مبارک ❤️ ...

تو ایتا کانال خیاطی زیاد هست من ی گروه عضوم ک خانوما خوب راهنمایی میکنن ایتا داری لینک بفرستم

تو ایتا کانال خیاطی زیاد هست من ی گروه عضوم ک خانوما خوب راهنمایی میکنن ایتا داری لینک بفرستم

بله بفرست atefehsafari29

https://eitaa.com/joinchat/2668298548C17cd5ef809 آموزش خیاطی گرولاین 

ممنون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز