2777
2789
عنوان

خیاطی

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 41 پست

[QUOTE=320668727]بدون الگو برشم رو میزنم ولی از هرطرف حداقل ده سانت اضافه میزارم واسه دوخت ک بعدا بشه گشادش کرد  ...[/QUOTEباشه ممنون حالا امتحان میکنم

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
دور سینه ۲۵.۵ دور کمر۲۲.۵ دور باسن۲۷ عددهات همیناس؟

دور سینه ۱۰۲

دور کمر ۹۰

دور باسن ۱۰۸

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اندازه ها تو ک گرفتی رو الگو مثلا۱/۴ دورسینه بعلاوه ۳ یا۴ کن یعد خوب میشه

باید همین کار را بکنم مرسی از راهنماییت 

اندازه ها تو ک گرفتی رو الگو مثلا۱/۴ دورسینه بعلاوه ۳ یا۴ کن یعد خوب میشه

ای دور بازو و استین چند سانت بذارم

خب وقتی وارد نیستی باید اینجوری بکشی. اگه  گشاد بشه میشه تنگ کرد ولی از اول کم بگیری دیگه نمیشه ...

بنده خدا گفت که یه سایز بزگتر میگیره گشاد میشه

میخواست ایراد کارش رو پیدا کنه

نه که کلا گشاد بدوزه بعد تنگ کنه

باید همین کار را بکنم مرسی از راهنماییت 

آره همیشه یکم زیاد بگیر فوق بزرگ شد  تنگ میکنی .

بعد ب جنس پارچه هم بستگی داره مثلا پارچه کشی باشه دیگه جا دوخت نمیخواد 

پارچه کرپ باشه حداقل ۲سانت باید زاپاس باشه 

[QUOTE=320670077]آره همیشه یکم زیاد بگیر فوق بزرگ شد  تنگ میکنی . بعد ب جنس پارچه هم بستگی داره مثلا پارچه کشی ...[/QUOTEباشه ممنون

بنده خدا گفت که یه سایز بزگتر میگیره گشاد میشه میخواست ایراد کارش رو پیدا کنه نه که کلا گشاد بدوزه ...

دقیقا

بنده خدا گفت که یه سایز بزگتر میگیره گشاد میشه میخواست ایراد کارش رو پیدا کنه نه که کلا گشاد بدوزه ...

اندازه های ک داره لباس بدوزه خیلی تنگ میشه   حداقل از اندازهای ک داریم یکم بزرگتر باید الگو بکشیم تا لباس خوب بشه

[QUOTE=320670237]ببین من اندازه هارو با فاصله ۴ انگشت بسته میگیرم بعد تقسیم بر ۴ هم میکنم.[/QUOTEممنون از راهنماییت

بله

پس مشکل توی اندازه گیری داری

مثلا عدد ۱۰۲ رو ۱۰۶بگیر

عدد ۹۰رو ۹۴

عدد ۱۰۸ رو ۱۱۲

یه بار اینطوری امتحان کن

یعنی به هر یک چهارم یه عدد اضافه کن

بنظرم درست بشه

من ۱۰ساله دارم به روش گرلاوین خیاطی میکنم

خداروشکر مشکلی نداشتم

2790
2778