2777
2789
عنوان

خیاطی

201 بازدید | 41 پست

سلام اینجا کسی خیاطی بلده از اندازه دور سینه وباسن کمر بهش بگم بتونه اندازه صحیح برام دربیاره الگوگرلاوین میکشم با اندازه های خودم کوچیکه میشه یه سایز بزرگتر خیلی بزرگ میشه 

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مگه تقسیم به ۴نمیکنی؟

چرا عزیزم نمی دونم چرا درنمیاد

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
چه جوری میشه راهنماییم کنی

بدون الگو برشم رو میزنم ولی از هرطرف حداقل ده سانت اضافه میزارم واسه دوخت ک بعدا بشه گشادش کرد  دقیقا اندازه هم درمیاد 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
[QUOTE=320668368]چرا عزیزم نمی دونم چرا درنمیاد[/QUOTE درست اندازه گیری کردی؟ یه بار بده مربی یا ی ...

دور سینه ۱۰۲

دور کمر ۹۰

دور باسن ۱۰۸

خیاطی انلاینه به چند روش هم اموزش داده گرلاوین متریک اسان مولر ولی من الگو کشی گرلاوین برام راحت تر بود اینم درست در نمیاد

وقتی میخوای اندازه بگیری فیت میگیری. باید با فاصله ۴ انگشت اندازه رو بگیری.

جوری می‌گرفتم که متر به راحتی حرکت کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز