2777
2789
عنوان

مادرم رو زدم. . .

| مشاهده متن کامل بحث + 2934 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بارم به مامانم نگفتم (تو )

بعد تو زدیش اگه مقصر اون باشه نباید بزنیش مادرته 

واقعا برات متاسفم

@نی_نی_یار_شب      

لطفا رسیدگی شه اینجا پر از نووجون هس ممکنه رو رفتارشون تاثیر بزاره مرسی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

کاش وقتی اشتباهی میکنید و حرمتی رو از بین میبرید،دیگه اعلام نکنید توی جمع که رواج پیدا نکنه و زشتی ِکارتون رو چند برابر بیشتر  

هرچند انتهای این مدل تاپیک ها میرسه به این که استارترش به کاربرانی که رفتار رو اشتباه میدونند بگه " قضاوت نکن و دل نکشن "  

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

خوبه روت میشه این جا بگی،این جا که خانم های باردار از درد و ناراحتی و ویار و هزار بدبختی بارداری میگ ...

خدا میدونه چقد حالم بده همش سردرد و استرس دارم حامله ام هستم بچه ابتدایی ام دارم دوتا دختر شر و شیطون۵ساله ام دارم

ساعت ۷اینا بود از درد به خودم میپیچیدم پسرم اینقد دلش سوخت بحالم که داشت سالاد درست میکرد گفت خدا لعنت کنه اونی که تورو حامله کرد طفلک معنیش نمیدونست

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
لطفا ایشونو قضاوت نکنین. اولا نمیدونیم چیا شده و چی گفته مامانش، ثانیا اون یه نوجونه و یه فرد بالغ ن ...

اینکه این رفتار کاملا غلطه شکی درش نیست،قضاوتی نیست چون کسی حکمی نداده تا اونجایی که من خوندم،بلکه نظرشون رو گفتند،بله از شرایط ایشون اطلاعی نداریم اما از کجا متوجه سدید ایشون متوجه شدند اشتباه کردند؟! خودشون میگند پشیمون نیستن !

برای اولین بار هست میشنوم فرد نابالغ قدرت کنترل احساساتش رو نداره و از نظر شما عادیه!

مادر که جای خود ، انسان سالم نمیاد از درگیری فیزیکیش بگه و ابراز کنه پشیمون نیستم !

اصلا از اسی طرفداری نمیکنم زدن تو گوش هرآدمی اشتباهه ولی چرا یه سریا منت مادر بودن رو سر بچه ها میذارن خودمم یه مادرم همه سختیاشم میدونم ولی من خودم خواستم که بچه دار بشم بچم که از من نخواست به دنیاش بیارم پس هر سختی کشیدم خودم با جون و دل خواستم وظیفم بوده از بچم مراقبت کنم نه الان نه در آینده هیچ منتی سرش ندارم که برات ال کردم بل کردم

اینکه این رفتار کاملا غلطه شکی درش نیست،قضاوتی نیست چون کسی حکمی نداده تا اونجایی که من خوندم،بلکه ن ...

یه نوجوان تو زمان نوجونیش به هزارتا رنگ درمیاد، چون هنوز به بلوغ فکری کامل نرسیده بله کنترلی رو خودش و هیجانش نداره. ایشون خودش گف میدونم کارم بد بوده ولی حداقل"الان"پشیمون نیستم. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
چه مطلب حقی می بینم

نمیخوای تعریف کنی چیشد؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
یه نوجوان تو زمان نوجونیش به هزارتا رنگ درمیاد، چون هنوز به بلوغ فکری کامل نرسیده بله کنترلی رو خودش ...

نظریه تون جالبه !

موفق باشید

همین جا که گفتی یعنی جار زدن

شاید بیچاره کسیو برای درد و دل کردن نداره. کی اینجا میشناستش که جار بزنه و افتخار کنه؟ 

یعنی اون خانومایی ک میان تاپیک میزنن حاملم فلانم بهمانم دارن جار میزنن؟ 

چه راحت هرچی به زبونتون اومد بدون فکر میگین