2777
2789
عنوان

مادرم رو زدم. . .

| مشاهده متن کامل بحث + 2934 بازدید | 81 پست
شما ها از حرمت مادر هیچی نمیدونی از قداست این کلمه از عظمت این واژه  بی خبری  در جهالت خو ...

عزیزم بحث مادر بودن جدا کلا کنترل خشم برای خود انسان هم بهتره الان اعصاب وروانش هم بیشتر بهم ریخته شده

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما هم کتک خوردیم مگه فکر میکنی فقط خودت این رفتارها رو تجربه کردی والا زمان ما هم مامانمون میزد هم معلممون جرات نداشتیم به مامان بگیم معلم ما رو زده چون یه دست کتک دیگه میخوردیم که چرا درس نخوندی ولی یاد گرفتیم باید خودمون رو کنترل کنیم میدونم سخته ادم اون لحظه عصبی میشه ولی اگه دائم این جملات زرد رو بخونی مطمئن باش هیچ زمانی رشد نمیکنی بلاخره این دوران میگذره کاری نکن که با عصبانیت وپرورش خشم در وجود خودت به خودت اسیب بزنی

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
عزیزم ما هم کتک خوردیم مگه فکر میکنی فقط خودت این رفتارها رو تجربه کردی والا زمان ما هم مامانمون میز ...

زمان تو زمان تو بوده...چون نسل قبلم اینجوری بوده فکر میکنی احساسات نسل بعدم همینجوریه؟،فکر کردی تمام کسایی که اون زمان اینارو تجربه کردن الان مثل تو ان؟

عفونت زخم ها به مغز استخوان رسیده است . . 
زمان تو زمان تو بوده...چون نسل قبلم اینجوری بوده فکر میکنی احساسات نسل بعدم همینجوریه؟،فکر کردی تمام ...

ببین من الان هر چی به شما بگم فقط میخوای جبهه بگیری مگه کتک خوردن فرقی میکنه مال چه زمانی بوده کتک خوردیم بدجوررررررررر ولی چیکار میتونستیم بکنیم الان من دوبرابر شما سن دارم از اون روزها گذشته رابطم در بیشتر موارد جز یه مورد خاص با مادر خوبه دوستم داره از مریضیم گریه میکنه بارها به من میگه منوببخش در صورتی که اصلا ازش کینه ای ندارم حتی دوست ندارم خدایی نکرده فوت بشه من برای خودت میگم در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند

شاید بیچاره کسیو برای درد و دل کردن نداره. کی اینجا میشناستش که جار بزنه و افتخار کنه؟  یعنی ا ...

مادر حرمت داره هر چقدر هم بد باشه

یه موقع گناه میکنی تو خفا خودت میدونی و خدا خودت ولی وقتی گناه تو جمع به زبون بیاری میشه گناه دوم

بهتر بود برای درد دل حداقل اسم کتک رو نمی اورد میگفت دعوا یا هر اصطلاح دیگه ای

بهتر اول فکر کنید و بعد جانب گیری کنید

سایت پر از نوجوون هست و احساسات تقلیدانه و تاثیر پذیر که اقتضای بلوغ هست

برو از دلش دربیارو بوسش کن معذرت بخواه تا دیرنشده

عذاب وجدان حس بدیه 

مادر حتی کلمسم برام مقدسه اشتباه کردی خیلی زیاااد خیلی بی فکری کردی حالا هم برا جبرانش خودت یکاری کن

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم