2777
2789
عنوان

مادرم رو زدم. . .

| مشاهده متن کامل بحث + 2934 بازدید | 81 پست
دلم میخواد از ته دلم بگم ایشالا دستت بشکنه که روی مادر بلند کردی  این حتما برای جبران نه ماه ب ...

نه ماه بارداری؟من حتی نمیدونم پدرم کیه راجب کدوم بارداری حرف میزنی؟منو بدنیا بیاره و بعد بسپارتش دست برادری که ناتنیه و زندگیم رو نابود کرده؟یعنی من باید مثل انبیا دردایی که کشیدم رو ببخشم مادر بودن که به بارداری نیست!...

عفونت زخم ها به مغز استخوان رسیده است . . 
16 سالمه دعوای خانوادگی بود.

واقعا قلبم شکست

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ماه بارداری؟من حتی نمیدونم پدرم کیه راجب کدوم بارداری حرف میزنی؟منو بدنیا بیاره و بعد بسپارتش دست ...

چی داری میگی ؟ اینکه نمیدونی پدرت کیه هیچی از ارزش مادر بودن مادرت کم نمیکنه..

بعدشم تو که میتونی بزنی زیر گوش مادرت ... پس در مورد برادرت هم از حقت دفاع کن ...یا شاید فقط روزت به مادرت رسیده

زدی زیرگوشش چیکار کرد؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نه ماه بارداری؟من حتی نمیدونم پدرم کیه راجب کدوم بارداری حرف میزنی؟منو بدنیا بیاره و بعد بسپارتش دست ...

عزیزم هرچی که هست میدونم خیلی ناراحتی دلت شکسته فقط میخوام بگم میگذره شاید مشکلت حل نشه ولی میگذره زمان همه چی رو عوض میکنه سعی کن آروم باشی بسپاری به زمان

متاسفم واسه کسایی که بدون اطلاع از چیزی یطرفه به قاضی رفتن.نمیدونم خودشون جای این دختر بودن چیکار میکردن ولی اینو قشنگ بلدن فقط شعاااار بدن، فقط بگن، بی ملاحضه دل بشکونن پیش خودشون ببرن بدوزن حکم کنن. منم قبول دارم کار اسی به هیچ عنوان درست نبودن ولی مادری فقط زاییدن نیس،به شیر دادن نیس،به شب بیداری نیس،به مادری کردن هس،به"مادریییی"کسایی که فقط اسمشو یدک میکشن. چون حیونام بلدن بزان. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
اصلا از اسی طرفداری نمیکنم زدن تو گوش هرآدمی اشتباهه ولی چرا یه سریا منت مادر بودن رو سر بچه ها میذا ...

کسی منت نذاشت گفتیم حرمت یک مادر رو شکستی میتونین اون بچه رو همون ماه اول سقط کنه و خودش رو خلاص کنه ولی انتخاب کرد تا بهش جون بده تا بزرگش کنه نمیدونست باید ازش کتک بخوره

نه.جار زدن محسوب میشه کی گفته حرف زدن با ادمای غریبه بهتره...رفته بودم به اشنا گفته بودم بهتر بود.

میخوای بیای خصوصی؟ 

لااقل راهکار هم بلد نباشم زخم زبون نمیزنم

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
کسی منت نذاشت گفتیم حرمت یک مادر رو شکستی میتونین اون بچه رو همون ماه اول سقط کنه و خودش رو خلاص کنه ...

شما از کجا میدونی انتخاب خودش بوده؟ مگه از زیرو بم زندگیش خبر داری؟ 

کسی منت نذاشت گفتیم حرمت یک مادر رو شکستی میتونین اون بچه رو همون ماه اول سقط کنه و خودش رو خلاص کنه ...

وقتی کسی انتخاب میکنه مادر بشه باید همه سختیاشو به جون بخره حق نداره هربلایی سر بچش بیاره توقع داشته باشه اون همیشه احترام نگه داره هر عملی یه عکس العملی داره من نمیتونم مدام به بچم بی احترامی کنم ولی توقع داشته باشم بخاطر 9ماهی که تو شکمم بوده یا شیرش دادم تا آخر عمرش دربرابر ایرادهایی که من دارم سکوت کنه

چی داری میگی ؟ اینکه نمیدونی پدرت کیه هیچی از ارزش مادر بودن مادرت کم نمیکنه.. بعدشم تو که میتونی ب ...

از حقم دربرابرش دفاع کنم؟،مگه میدونی چه ادمیه؟مگه میدونی من بچگیم رو چطور به اینجا رسوندم؟مگه میدونی اون چه کارایی میتونه بکنه که میگی دفاع کنم؟زورم به مادرم رسیده؟،اره زورم به اون رسیده،زورم به این رسیده که یه مقصر پیدا کنم؛خوبه منم بیام نفرین کنم تمام دردهای من سر بچه خودتون بیاد؟...خیلی دوست دارم ببینم اون موقع چیکار میکنید؟ولی اینکارو نمیکنم چون انقدر خودخواه نیستم؛انقدر میدونم که احساس همه متفاوته اگه سر ینفر دیگه بیاد شاید نتونه دووم بیاره؛16 سال زندگی من تباه شده راجب کارما و اینچیزا با من حرف نزن!...

عفونت زخم ها به مغز استخوان رسیده است . . 
وقتی کسی انتخاب میکنه مادر بشه باید همه سختیاشو به جون بخره حق نداره هربلایی سر بچش بیاره توقع داشته ...

شما ها از حرمت مادر هیچی نمیدونی از قداست این کلمه از عظمت این واژه  بی خبری 

در جهالت خودتون بمونید

تمام

چه مطلب حقی می بینم

عزیزم حق نیست انسان باید بتونه خشمش رو کنترل کنه اگه الان زدن برات عادی بشه بعدا ممکنه کارهای بدتری بکنی کاری که کردی از پایه اشتباهه حتی اگه عصبی میشی هم حق زدن کسی رو نداری میتونی اون لحظه محل درگیری رو رها کنی وبری اصلا خودت رو قانع نکن که اشتباه از من نبوده سعی کن بپذیری ودیگه تکرار نکنی عادات بد رو تقویت نکن من شخصا درکت نمیکنم هر چند عصبی هرچند هم مادرت مقصر یکم با خودت فکر کن

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید
شما ها از حرمت مادر هیچی نمیدونی از قداست این کلمه از عظمت این واژه  بی خبری  در جهالت خو ...

هرانسانی مرتکب خطا میشه هیچکس پاک و مقدس نیست هر مادری هم مادر نیست با این حرف شما یعنی اونی که بچشو با سیخ داغ میسوزونه یا انقدر کتک میزنه که بمیره چون مادره حق داره بازم باید حرمت مادر بودنشو نگه داشت؟ این شمایید که تو جهل گرفتارید و چشمتون رو روی حقایق جامعه بستید