2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد کار کردی یا سرپا بودی؟

امروز یکم پیاده روی کردم رفتم آزمایشم رو گرفتم برگشتم امشبم هوس لوبیا کردم تا سوپری ک ۱۰دقیقه راهه پیاده رفتم و برگشتم الان درد پریودی رو تو رون پام حس میکنم خیلی زیاد نیست ولی آرومم نیست

خیلی مراقب باش زیاد کار نکن سرپا نباش استراحت زیاد کن

ی هفته هست همش دارم میخوابم خسته شدم از استراحت دلم میخواد بلندشم ورزش کنم یکم بدنم واشه امروزم کلی با خودم کلنجار رفتم ک آژانس بگیرم ولی حالم از نشستن بهم می‌خورد و اینکه دقیقا تو همین ی هفته سرفه خشک اومده سراغم قبلا هم داشتم خوب شد باز شروع شده خیلی محکم سرفه میکنم خطر داره؟

ماهای اول ریسک بارداری زیاده مراقبت کن عزیزم هرچیزی زحمت میخاد انشالله به سلامتی و شادی بقل بگیری نی ...

ممنون انشاالله تا دیروز نمیدونستم باردارم ی روز قبلش با دوستام رفتیم بیرون از رو شیطنت رفتیم سر سره بازی😆🥴🤦‍♀️

شیر گرم تند تند بخور یااب ولرم .بعد شما اصلا نباید حرکت زیادی بکنی حتی ورزش.میدونم ادم حوصله اش سر میره ولی باید تحمل کنی.بعدشم سعی کن زودتر سرفتو خوب کنی بالاخره حتما ضرر داره نمیسه که همش سرفه کنی حتی اگه ضرر نداشته باشه