2777
2789
حالت مسخ يه حالت خيلى افتضاح و آزار دهنده ايه ، اصلا نميدونم چطورى توصيفش كنم … يه جورى كه انگار روح ...

اره واقعا حال آزاردهنده ایه..

کی تا حالا دارد میخوری؟  منم تازه دکتر رفتم یه ماه هست اینطوری شدم 

از خودمم میترسم تو اینه نگاه نمیکنم میگم اصلا من آدمم؟ اینجا برای چی اومذم؟ اصلا کیم؟ به بدنم نکاه میکنم به ادما نکاه میکنم میترسم، 😞😞😞😞

خداروشکر عزیزم  من هر کاری ک ب ذهن شما برسه انجام دادم نوشتن شکر گذاری جملات تاکیدی مثبت کتاب ...

عزمزمه درکت میکنم ورزش و بقیه کارای که گفتین به تنهایی درمان نیستن سعی کن بیشتز ازشون ناخت پیدا کنی   و در مورد وسواس در اسلم هم بخون   فقط خودتی ک باید سعی کنی ب خودت کمک کنی و دیگ اینکه سعی کن از اظطراب دوری کنی ان شاءالله رو به بهبودی بری💚🌿

خدایا خودمو به تو سپردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا حال آزاردهنده ایه.. کی تا حالا دارد میخوری؟  منم تازه دکتر رفتم یه ماه هست اینطوری ش ...

من از عيد نوروز تا الان ، يعنى حدود ٩ ماهه . عيد نوروزم با چه چيزى شروع شد واقعا 😂😂🤣 البته خنده نداره ، گريه داره 

نميدونم والله اين پانيك و مسخ و … از كجا اومد ديگه ؟؟؟

من از عيد نوروز تا الان ، يعنى حدود ٩ ماهه . عيد نوروزم با چه چيزى شروع شد واقعا 😂😂🤣 البته خنده ن ...

واای چقدر زیاد چطوری تحمل میکنی؟ 

از همون اولش رفتی دکتر؟ 

دارو چی میخوری؟ 

من از عيد نوروز تا الان ، يعنى حدود ٩ ماهه . عيد نوروزم با چه چيزى شروع شد واقعا 😂😂🤣 البته خنده ن ...

پانیک و بیماری های اعصاب زیاد شدن تو همین نی نی، سایت نگاه کن...عمش بخاطر استرس و اضطراب و زدگیلی بیخودمونه..

من چند ساله اعصابم تحت فشاره..زندکی جالبی نداشتم

واای چقدر زیاد چطوری تحمل میکنی؟  از همون اولش رفتی دکتر؟  دارو چی میخوری؟

عزيزم پانيك وقتى مياد سراغ آدم مگه به اين زودى ولت ميكنه ميره ؟؟ البته بعضيا حملاتشون كمتره و زود خوب ميشن ولى بعضيا هم نه. 

دوست من هفت ساله كه پانيك داره. 

من الپرازولام و آسنترا ميخورم عزيزم 

عزيزم پانيك وقتى مياد سراغ آدم مگه به اين زودى ولت ميكنه ميره ؟؟ البته بعضيا حملاتشون كمتره و زود خو ...

نه برای حالت مسخ رو گفتم می تا حالا مسخ میشی؟ مسخ خیلی اذیتت میکته؟ 

داروی خاصی براش میخوری؟ 

من پانیکم هم به صورت مسخ هست چند دقیقه شدید میشه...بیشتر نسخ اذیتم نیکنه پانیک هم میشم

نه برای حالت مسخ رو گفتم می تا حالا مسخ میشی؟ مسخ خیلی اذیتت میکته؟  داروی خاصی براش میخوری؟&n ...

من بيشتر پانيك ميشم ولى مسخ هم ميشم بعضى وقتا.  ببين آلپرازولام كه ميخورم آب رو آتيشه برام. البته دوز دارو خيلى مهمه ، با كمك دكتر و خودت بايد مشخص كنيد دوز دارو را . من آلپرازولام نيم ميلى گرم ، سه چهارمش را ميخورم خيليييي بهتر ميشم 

من دارم . يهو حس ترس و وحشت شديد مياد سراغم ، اصلا تعجب ميكنم خدايا از كجا مياد اين حس ترس زياد ، دس ...

این حس مردن من تو خواب حس میکنم روحم از بدنم جدا میشه حتی درد احساس میکنم

من دارم . يهو حس ترس و وحشت شديد مياد سراغم ، اصلا تعجب ميكنم خدايا از كجا مياد اين حس ترس زياد ، دس ...

فقط میخوام برم جایی که ادم دور و برم باشه تو اتاق تنها خوابم نمی بره

من بيشتر پانيك ميشم ولى مسخ هم ميشم بعضى وقتا.  ببين آلپرازولام كه ميخورم آب رو آتيشه برام. الب ...

الهی هرچه زودترخوب بشی..

من آسنترا بهم نساخت حالمو بدتر کرد.  پاروکستین وکلردیاز و یه قرص دیکه ارانبخشه میخورم