2777
2789
همه اون اسکول درون دارن... فقط درجه بندی داره... واسه یکی بیشتر واسه یکی کمتر... خیلی بقیه رو جدی نگ ...

خیلیم عالییی😂🥲آخه م از این حرص میخورم که دارم نقش بازی میکنمم توی مدرسه:/ 

با هر کی دوست میشمم فقط بیرون از مدرسه همین:/ نمیدونمم توی مدرسه چمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که احساس می‌کنی اسکولی پس اسکول نیستی   چون اسکولا اصلا نمی‌فهمن که اسکولن

:)))) من اصلا توی مدرسه راحت نیستم 

مدرسمو که عوض کردم اینجوری شدمم همش میترسمم با بقیه برخورد کنمم با هبچکسسس صمیمی نمیشمم دارم میرمم به زندگیم درسمم ضعیف شده شاگرد اول بودم هر سال افسردگی گرفتم

خیلیم عالییی😂🥲آخه م از این حرص میخورم که دارم نقش بازی میکنمم توی مدرسه:/  با هر کی دوست میش ...

بیخیال... هر وقت دیدی خیلس داری فکر میکنی بهش... یه گور بابای بقیه بگو دیگه هم بهش فکر نکن👊

[QUOTE=320545145]بیخیال... هر وقت دیدی خیلس داری فکر میکنی بهش... یه گور بابای بقیه بگو دیگه هم بهش فکر نکن👊[/QUOTE

آره درسته:) 

ولی محیط مدرسه باعث میشه تخریب شم دست خودم نی

:)))) من اصلا توی مدرسه راحت نیستم  مدرسمو که عوض کردم اینجوری شدمم همش میترسمم با بقیه برخورد ...

ب مردم اهمیت نده خودشون چیزی نیستن فقط ور ور میکنن .اعتماد به نفست پایین اومده حتما یکی حرف نامربوط زده روت تاثیر گذاشته اگه بخاطر تغییر مدرسه است به مرور درست میشع

ب مردم اهمیت نده خودشون چیزی نیستن فقط ور ور میکنن .اعتماد به نفست پایین اومده حتما یکی حرف نامربوط ...

ببین خیلییی دارم اذیت میشمم خدایی تو جام بودی چیکار میکردی؟ 

ی رفیق صمیمی داشتم همههه کار واسش کردم حالمو خیلی خوب شده بود... 

دیگه رفیق های زیادی پیدا کرده بودم... 

ولی مدرسمو و عوض کردم دوباره مثل قبل دوستی با اون درونگرا شدم ... فک کن هیچ دوستی نداشته باشی... 

همشم بخاطر همین ...تخریب بشی و.... 

میخای توی مدرسه جوری رفتار کنی ک نیستی همش میترسمم با لچه ها ارتباط بیگرم و باهاشون اوکی بشم که دوباره اتفاقی بیفته همش منتظرم دوباره برم مدرسه قبلیم دوران ابتدایی💔 

امروزمم که رفیق صمیمیم باهام اوکی نبود حالممم آنقدر بد شد که دلم خودکشی میخاست 

توی مدرسه هم هیچکسو ندارم کلاا احساس میکنمم هیچکسی دوست ندارم قبلا که درس میخوندمم همه مبومدن سمتم ولی دوس دارم منو بخاطر خودم بخان:))) مگه حتما باید درسم خوب باشه تا باهام اوکی باشن؟بعدشم من همش منتظرم اونا بیان سمتم باهام حرف بزنن خودم نمیرمم سمت شون ...آدم های سمی باعث شدن من این احساساتو داشته باشم نمبدونم باید چیکار کنم دلم ی حال خوب میخاد

ببین خیلییی دارم اذیت میشمم خدایی تو جام بودی چیکار میکردی؟  ی رفیق صمیمی داشتم همههه کار واسش ...

تا وقتی دیگران برات مهم باشند همین حالی میشی.اینو بدون که همه میان و میرن .باید مواظب خودت باشی .بیشعوری دیگران چه ربطی به تو داره که بخاطرش خودتو بکشی .اون بیشعور بوده میخای جون خودتو بگیری؟به مردم به اندازه لیاقتشون اهمیت بده