2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که اینو گفتی یاد یکی از همکلاسیای دانشگاه افتادم همیشه تک و تنها نیومد میرف گوشه کلاس میشست انقد اروم حرف میزد که صداشم نمیشنیدی تقریبا کسیم باهاش کاری نداشت تا اینکه چند وقت پیش شنیدم کارگاه زده و حتی تو فضای محازیم سالی یدونه استوری واسه خودش میزاره همیشه فک میکردیم منزویه برعکس قوی بود ولی از درون.

الان که اینو گفتی یاد یکی از همکلاسیای دانشگاه افتادم همیشه تک و تنها نیومد میرف گوشه کلاس میشست انق ...

منم بیرون اونجوریم اما اونایی ک صمیمین باهام میدونن چقد شیطونم

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم

[QUOTE=320544317]الان که اینو گفتی یاد یکی از همکلاسیای دانشگاه افتادم همیشه تک و تنها نیومد میرف گوشه کلاس میشست انق ...[/QUOTE

دیقا...ببین من ابتدایی خیلی خوب بودم یهو اینجوری شدم مدرسمو عوض کردم آخه از این حالم بهم میخوره که من این نیستم:///// 

من در اصل برونگرام پایم... ولی توی کلاس اینجوریم:/باعث شده بیرونم دارم اینجوری میشمم میخامم مدرسه نرم به خدا