2777
2789
عنوان

بیاییییننننن

54 بازدید | 12 پست
یه خواستگار واسه من اومده که گویا منو تو عروسی دخترخالم دیده و خلاصه بعد کلی تحقیق به مامانم زنگ زده و گفته پسرما عاشق دختر شما شده 

البته اینم بگم فقط عروسی دخترخالم منو ندیده اونجا اولین بار بوده

از اون موقع که دایی هام و خاله هام فهمیدن که این پسره اومده خواستگاری من همشون گارد عجیبی گرفتن 

خالم میگه سنش زیاده درحالیکه دخترشو دامادش 20 سال اختلاف سنی دارن

یا داییم میگه مشروب مصرف میکنه ولی خب ما تحقیق کردیم آدمای خوبین

اما یه مشکلی هست که مامانم بهش اعتقاد داره جفت بودن ستاره ها که پیش دعانویس رفته گفتش ستاره های این دو نفر به هم نمیخوره

به نظرتون چیکار کنیم واقعا دارم کلافه میشم

این آقا پسر خونه داره و شغلش هم کابینت سازه شرایطش خوبهههه

نمی‌دونم

راستش فکر نکنم دایی هات یا فامیل های مادری الکی یک حرفی رو بزنند 

مگر اینکه با شما دشمنی داشته باشند 

پیشنهاد من این هست که بیشتر دربارش تحقیق کنید و عجله نکنی که اگر خدای نکرده اتفاقی افتاد پشتتو خالی نکنند و مجبور بشی تو زندگی بسوزی و بسازی 

دخترعموی منم همه میگفتن اصلا پسر درستی نیست 

گوش نکرد 

انگار با هم دوست بودند در آخر ازدواج کردند و بعدا شوهرش و با یک خانم سن بالا پیدا کردند 

همه سرزنشش کردند و گفتن حالا باید بسوزی و بسازی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

... ستاره جفت باشه چیه مامسلمان ها ازاین اعتقادا نداریم موقیعتش نگاه فقط

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم  راستش فکر نکنم دایی هات یا فامیل های مادری الکی یک حرفی رو بزنند  مگر اینکه با ...

خیبلی تحقیق کردیم.....

من از جفت نبودن ستاره ها میترسم😑🤦

... ستاره جفت باشه چیه مامسلمان ها ازاین اعتقادا نداریم موقیعتش نگاه فقط

شما مطمئنین؟🥲

هرکسی یه چیز میگه از یکی از علما پرسیدیم گفت که خرافاته

اما مامانم قبول نمیکنه🥲💔

خیبلی تحقیق کردیم..... من از جفت نبودن ستاره ها میترسم😑🤦

جفت نبودن ستاره ها برای اولین باره می‌شنوم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

شما مطمئنین؟🥲 هرکسی یه چیز میگه از یکی از علما پرسیدیم گفت که خرافاته اما مامانم قبول نمیکنه🥲💔

صدرصد خرافاته 

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 
یعنی شما قبل از ازدواج با همسرتون کتاب باز نکردین؟

من ازدواج نکردم هنوزم مجردم ولی کتاب باز نمیکنم 

دیگه براساس شناختی که از خودش و خانواده اش پیدا کنم ازدواج میکنم 

یعنی شما قبل از ازدواج با همسرتون کتاب باز نکردین؟

شما خودت میگی از علما پرسیدی 

اونا که تاثیر نکردند 

نشنیدم اصلا جفت بودن ستاره ها رو بشین با مامانت صحبت کن بگو قبلش خانواده ها و خودتون برید بیاید ببینید اوضاع چطوره برید با مشاور حرف بزنید اگه کوچکترین مشکلی بود رد میکنیم 

عضو گروه بنفش  وزن اولیه ۷۲وزن هدف ۶۰عضویت ۱۴۰۲/۹/۲۰