2777
2789
چقدر عجیب معمولا من شنیدم اطراف بعضی از کسایی که ایمان بیشتری دارن بیشتر هستن 

نه اینکه اون موجودات به کسی نزدیک میشن ارتباطی با ایمان شخص نداره ولی اینکه اون شخص بتونه اون موجودات و چیزهای دیگه را ببینه به پاک بودن بدن و ذهن و داشتن انرژی روحی کافی برای فعال شدن چشم سوم داره 

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی نمیترسن وقتی اونارو میبینن؟

بچه ها معمولا نمیترسن یه دلیلش اینه که تصوری از اون موجودات ندارن(یعنی کسی در موردشون چیزی بهشون نگفته و باعث ترسشون نشده چون اونا انقدرهم ترسناک نیستن و اینکه کمتر بچه ای اونا را میبینه و اگرم ببینن معمولا به بچه ای که هنوز هیچ آلودگی نداره و کاملا معصوم آسیب نمیزنن،من خودم اوایل که میدیدمشون قصد آزار و اذیت نداشتن و معمولا موجودای خوب سمتم میومدن ولی یه کم که بزرگتر شدم توی خواب و بیداری آزارم میدادن

بچه ها معمولا نمیترسن یه دلیلش اینه که تصوری از اون موجودات ندارن(یعنی کسی در موردشون چیزی بهشون نگف ...

پس خیلی با بچه ها کاری ندارن بخان اذیتشون کنن 

ی سوالی برام پیش اومده 

میگن انسان اشرف مخلوقاته از همه موجودات قدرتمند تر 

خب اینا بااین قدرتایی ک دارن از ما بهترن که 

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...
پس خیلی با بچه ها کاری ندارن بخان اذیتشون کنن  ی سوالی برام پیش اومده  میگن انسان اشرف م ...

منظور  یک انسان کامله که بین چند میلیارد جمعیت جهان چنین انسان هایی انگشت شمارن و منظور از اشرف مخلوقات داشتن قدرت های جادویی نیست ولی یک انسان کامل و بیدار قطعا قادر به خیلی کارهاست

توی همین تاپیک مختصر توضیح دادم سایه هایی که حرکت میکردن و هاله هایی که توی هوا میچرخیدن و نورهای ری ...

ملموس تر چی دیدی ببین سایه و هاله و اینا یه جورایی خطای دیدم میشه 

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
ملموس تر چی دیدی ببین سایه و هاله و اینا یه جورایی خطای دیدم میشه 

یعنی هر شب به مدت چند سال خطای دید داشتم؟یعنی وقتی از جسمم خارج شدم و جسمم و وسایل اتاقو از بالا دیدم و وقتی برگشتم فضای اتاق دقیقا همین طور بود خطای دیده؟

هاله هایی که میدیدم به اندازه یه توپ فوتبال بود و به رنگ های مختلف و خیلی زنده تر و واقعی تر از این رنگ هایی که میبینیم

یعنی هر شب به مدت چند سال خطای دید داشتم؟یعنی وقتی از جسمم خارج شدم و جسمم و وسایل اتاقو از بالا دید ...

ارتباط میگرفتی اذیتت میکردن چی بود ماجرا

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.

من یه شب خواب بودم نصف شب یکی انگار اومد بالا سرم تا چشمم و باز کردم بهش نگاه کردم دیدم عین سایه بود کاملا سیاه ولی شبیه ادم بود اتاقم تاریک بود ولی اون سایه خیلی تاریک تر بود می‌تونستم ببینمش بعدش دستشو دراز کرد که بازومو بگیره خیلی وحشت کردم یعنی با یه عصبانیت عجیبی میخواست دستمو بگیره که همون لحظه گفتم خدایا کمکم کن کلا غیبش زد واقعا اون لحظه برگام ریخته بود من اصلا به اینجور چیزا اعتقاد نداشتم الان هم هنوز هنگم که چی بود

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
ارتباط میگرفتی اذیتت میکردن چی بود ماجرا

من کاری باهاشون نداشتم ولی اونا بهم نزدیک میشدن و حس میکردم از انرژیم تغذیه میکنن چون بعد از اینکه میرفتن و بیدارم میشدم به قدری خسته بودم که انگار چند ساعت یه کار سخت انجام دادم الانم بعضی ها توی خواب و بیداری حضورشونو حس میکنم ولی دیگه نمیتونم ببینمشون

البته بعضی هاشون کمکم میکردن