2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی دیدی تعریف کن برامون

توی همین تاپیک مختصر توضیح دادم سایه هایی که حرکت میکردن و هاله هایی که توی هوا میچرخیدن و نورهای ریز ثابت که همه جا قابل روئیت بود

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
توی همین تاپیک مختصر توضیح دادم سایه هایی که حرکت میکردن و هاله هایی که توی هوا میچرخیدن و نورهای ری ...

راستش منم وقتی بچه بودم  سایه و نورهای کمرنگ میدیدم تو فضا و آسمان مخصوصا  

راستش منم وقتی بچه بودم  سایه و نورهای کمرنگ میدیدم تو فضا و آسمان مخصوصا  

البته من تقریبا شاید تا ۱۰ سال بعدش پیوسته چیزهای عجیبی میدیدم و میشنیدم ولی هرچقدر بیشتر میگذشت این حس ها و تجربه ها کمتر میشد و بعضی وقتا تا مرز سکته میرفتم از ۳۰ روز ماه تقریبا ۲۰ روزشا بین ساعت ۳ تا ۵ بیدار میشدم البته بهتره بگم بیدارم میکردن چون اونموقع سنی نداشتم همه چیزو به خاطر نداشته باشم بعضی وقتا هم از جسم خارج میشدم و از بالا خودم و فضای اتاق را میدیدم و علاوه بر این که از خواب بیدار میشدم موقعی هم که خواب بودم انگار فقط جسمم خواب بود و مغزم بیدار بود و اگه کسی از کنارم رد میشد متوجه نیشدم و اگه صدایی میومد میشنیدم

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
البته من تقریبا شاید تا ۱۰ سال بعدش پیوسته چیزهای عجیبی میدیدم و میشنیدم و بعضی وقتا تا مرز سکته میر ...

چقدر عجیب معمولا من شنیدم اطراف بعضی از کسایی که ایمان بیشتری دارن بیشتر هستن 

وجود که داره ولی دلیل اینکه بعضی بچه ها میتونن ببینن اینه که بچه ها چون هنوز پاک هستن و در دنیای ماد ...

ینی نمیترسن وقتی اونارو میبینن؟

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...