2777
2789
من کاری باهاشون نداشتم ولی اونا بهم نزدیک میشدن و حس میکردم از انرژیم تغذیه میکنن چون بعد از اینکه م ...

اعتقادات چطور بود افکار منفی فکر به گناه یا عملش هر چیزی 

تو آدما حس کردی کسی این ویژگی را داشته باشه 

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
اعتقادات چطور بود افکار منفی فکر به گناه یا عملش هر چیزی  تو آدما حس کردی کسی این ویژگی را داش ...

چیز زیادی در این مورد به خاطر ندارم فقط از بعضی آدما حس بدی میگرفتم و ازشون فرار میکردم و بعضی ها هم دوست داشتم و نزدیکشون میشدم

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز زیادی در این مورد به خاطر ندارم فقط از بعضی آدما حس بدی میگرفتم و ازشون فرار میکردم و بعضی ها هم ...

الان کمتر اون اتفاقا برات میفته کلا بعضیا استعداد این جور چیزا را دارن خیلی ربطی به مذهبی بودن و اینا نداره بنظرم 

ممنون وقت گذاشتی 

یه بارم دست چپم خیلی درد میکرد هر کاری هم انجام میدادم بازم درد میکرد که یه شب خیلی دستم درد میکرد اونشب واقعا اذیت شدم بعد از این که نمازمو خوندم دعا کردم خدایا کمکم کن خیلی اذیتم دردشو تحمل نمیتونم دیگه بعدش خوابیدم خواب دیدم یه پیرزن بود لباس بلند پوشیده بود وسط هوا معلق بود پا نداشت کلا بعد اومد بهم گفت من جن توام 😐هر چیزی میخوای یا بهم احتیاج داشته باشی کافیه بهم فکر کنی الان چی میخوای منم گفتم چیزی نمی‌خوام فقط دست چپم خیلی درد می‌کنه دیگه تحمل ندارم گفت دست چپ تو بیار جلو ببینم بهش نشون دادم روش دوبار دست کشید اونم با یه مهربونیت خاصی روش دست کشید گفت دیگه خوب میشه من میرم رفت صبح که از خواب بیدار شدم دستم اصلا درد نمی‌کرد دیگه خوب شدم 🤷 کاملا 

شایدم باور نکنین خودمم گیجم چطور خوب شد

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
الان کمتر اون اتفاقا برات میفته کلا بعضیا استعداد این جور چیزا را دارن خیلی ربطی به مذهبی بودن و این ...

گاهی اوقات چون اون زمان اصلا انگار توی این دنیا نبودم 

بله یادمه  چرا یادم نمونه ؟

يعنی 3 سالت بوده یادته خوشبحالت فک کنم تو شکم مادر تم که بودی هنوز یادته 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🌹💐دلم بعضی وقت‌هاخیلی میگیره اما به خدا ک فکر میکنم خیلی آروم میشم چون میدونم هواما داره خدایاهمیشه کنارم باش تنهام نزار 🌹💐
چطور یعنی چی تو این دنیا نبودی

توضیحش سخته ولی انگار جسم اینجا بود ولی روحم نه،چطور بگم بعضی وقتا از خود بی خود میشدم و انگار ذهنم کاملا خالی میشد مثلا یه نفر چند بار صدام میزد تا به خودم بیام،بعد از این تجربیات که دیگه چیزی نمیدیدم جنس تجربیاتم تغییر کردم و انگار داشتم از درون دگرگون میشدم خیلیا وقتا حس میکردم یه چیزی شبیه به مار از پایین تا فرق سرم حرکت میکنه و سرمو میشکافه و گاهی بدنم مثل یه کوره داغ میشد و بعضی اوقات درد و گرماش غیرقابل تحمل میشد

توضیحش سخته ولی انگار جسم اینجا بود ولی روحم نه،چطور بگم بعضی وقتا از خود بی خود میشدم و انگار ذهنم ...

پیش اومده کاری کنی بعد خودت اختیاری نداشته باشی یا یادت نیاد اطرافیان بت بگن 

یه بارم دست چپم خیلی درد میکرد هر کاری هم انجام میدادم بازم درد میکرد که یه شب خیلی دستم درد میکرد ا ...

چقدر عجیبه به خاطر همینه که نمیشه کامل ماورا رو انکار کرد و گفت توهم محضه 

آره کلا یه سری اتفاقاتی افتاده برام بهم ریختم 

هرکاری که باعث میشه ذهنتون ساکت بشه میتونه حالتونو خوب کنه،اگه تمرکز و وقت کافی دارید مدیتیشنو پیشنهاد میدم ولی اگه توی وضع آشفته ای هستین نمازو توصیه میکنم و سعی کنید در کمال آرامش و با حوصله انجامش بدید اگه میتونید به تاپیک یکی مونده به آخرم در مورد نماز یه نگاه بندازید