بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه شب من بیدار بودم تا ساعت 3 اینا بعد خونه مامانبزرگم بود تو حال بودم همه برفا هم خاموش که بقیه بیدار نشن داشتم گوشی بازی میکردم دیدم یکی که اون موقع فکر کردم خواهرمه از جولوم رد شد رفت کنار تلوزیون گوشی رو اوردم یه دو ثانیه بعد گوشی اوردم پایین گفتم عه بیدار شدی دیدم هیچکس نیست رفتم بالا سر خواهرم دیدم خواب عمیق انقد ترسیدم وایسادم اذان بگن بعد بخوابم
برادرم میگفت یه روز صبح زود ساعت ۵ اینا داشت با ماشینش میرفت یه شهر دیگه بعد نزدیک قبرستان که شده از آینه نگاه کرده دیده یکی پشت نشسته برگشته دیده کسی نیست البته من فکر میکنم توهم زده.
وجود دارن قطعا من فرشته مرگو حس کردم حال ندارم توضیح بدم تو تایپیکای قبلم درموردش نوشتم تجربه نزدیک بمرگ
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
به نظر من چیزهای ماورا وجود دارن ولی بچه ها بیشتر میتونن بنظرم حسش کنن
وجود که داره ولی دلیل اینکه بعضی بچه ها میتونن ببینن اینه که بچه ها چون هنوز پاک هستن و در دنیای مادی غرق نشدن و هنوز ادراکات و حس های روحیشون فعاله و میتونن چیزهای فرا مادی را حس کنن
اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید