تقریبن یساله عقدم ک با خانواده پدرم با ما قطع رابطه کردن و فقط خانواده مامانم هستن دوتا خاله دارم سه تا دایی ولی هیچکدوم منو پاگشا دعوت نکردن از طرف ما فقط مامانم پاگشا کرد من جلو شوهرم خیلی خجالت کشیدم درصورتی ک وقتی پسر خالم ازدواج کرد همه سریع پاگشا دعوتش کردن حالا شوهرم هر چند وقت یکبار بمن میگ هیچکدوم از فامیلات مارو پاگشا نکردن ب ما احترام نزاشتن درصورتی ک سالگرد سوم مادر بزرگ شوهرم بود شوهرم رفت در خونه تک تکشون شام داد حتی یه خالم تهران زندگی میکنه براش شام فرستاد ولی بازم بعد اون مارو دعوت نکردن شوهرمم میگ من گشنه غذا دادن اونا نیستم بحث احترامه و عزت گزاشتنه میگ بازم با اینک در خونشون شام بردم بازم خجالت نکشیدن حالا شوهرم میگ نمیخوام ن برای یلدا بیان خونتون ن برای عروسی دیگ دلم نمیخواد تو هیچکدوم از برنامه هامون باشن خودمم تو فکرم بود ک ب مامانم بگم یلدا کسیو دعوت نکنه اینطوری عزت سر بچه خودش میزارع ولی مامانم میگ ن بزار یلدا بیان بعدا جور دیگ تلافی کن منم میگم الان وقتشه میگ.ن ناراحت میشن یه موقع تو حرفی نزنی منم گفتم برام مهم نیس مگ منو کوچیک کردن ناراحت نشدم چند بارم ب رو خاله هام اوردم ک کسی دعوتم نکرد و ازین حرفا ولی حرف خاصی نزدن میگن عههه کسی دعوتت نکرد حالا بنظرتون چیکار.کنم؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شاید بعد عروسی میخوان پاگشات کنن چون همسایمون ۱سال عقد بود کسی پاگشا دعوتش نکرد از سمت شوهرش ...
مامانم اینا رسم دارن هم برای عقد هم.برای عروسی پاگشا کنن میگم ک پسر خالمو همشون دعوت کردن ولی منو ن رابطمم باهاشون بد نیس ک بخام بگم چون رابطمون بده دعوت نکردن