2777
2789
کردم ولی جواب نداده 

آمپول هوا رو امتحان کن 😑

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای خودکشی کنی ؟ خودتو بنداز تو دریا ببین چجوری برا زنده موندن دست و پا میزنی . 

نمی‌خوای خودتو بکشی ، میخوای اون چیزی که درونت هست رو بکشی . الان که خدا بهت یه فرصت دوباره داده از نو بساز ؛ نمیدونم چه اتفاقی برات افتاده ولی همه چیز راه حل داره جز مرگ 

امیدوارم بهترین اتفاقا برات بیفته ✨

خوردن قرصو اینا لزوما تهش مرگ نیست ممکنه یک یا چنتا از اعضای بدنت از کاربیفتن تا اخر عمر گرفتار بشی تازه خونوادت یا هرکسی که دوستت داشته باشه تا اخر عمر حالش خوب نخواهد شد و اینکه این گناهیه که هیچوقت بخشیده نمیشی تهش جهنمه  فقط الکی خودتو گرفتارتر میکنی   

تروخدا نکنین 

همین دیشب شیفت بودم یه دختر ۲۲ ساله اورده بودن اقدام به خود.کشی کرده بود 

میدونی چقد عذاب کشید ؟! میدونی چه کارایی کردیم که فقط این دختر زنده بمونه ؟! میدونی پدر و مادرش از ترس از دست دادن چطوری زجه میزدن ؟! 

نکن لطفا ... حداقل به خاطر عزیزات به خودت اسیب نزن تا اونا زجر نکشن 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
عزیزم چرا چیشده بیا با من درد ودل کن چرا اینکارو کردی

دایتان کل زندگی من اینه که مامان و بابام خیلی گیر میدن اجازه ندارم هیچ جای برم نمیتونم با دوستام تنها خونه باشم چون بهم اعتماد ندارن ولی به قران قسم هیچ کار اشتباهی نکردم خسته شدم واقعا زندگی برای چمه

دایتان کل زندگی من اینه که مامان و بابام خیلی گیر میدن اجازه ندارم هیچ جای برم نمیتونم با دوستام تنه ...

واقعا ارزش خود.کشی کردن داره ؟!!!!! یعنی به نظرت یه روزی نمیرسه که یه کم آزاد تر باشی ؟! 

چندسالته؟! 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ