2777
2789
من همین الان وارد نی نی سایت شدم نمیدونم چی میگن

کیه ؟ کییییییییییییههههههه ؟

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
دقیقا روز عضویتت تاپیک زدی  حداقل قبلش تاپیک های قدیمی رو حذف کن ...

😂

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂

😂😂 بخدا انقد دیروز سر همون دختر ۲۲ ساله غصه خوردم ، تا اینو دیدم گفتم همه تلاشمو بکنم منصرف شه ، دیدم اینطوریه بدتر اعصابم بهم ریخت :/ 🤦‍♀️

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
😂😂 بخدا انقد دیروز سر همون دختر ۲۲ ساله غصه خوردم ، تا اینو دیدم گفتم همه تلاشمو بکنم منصرف شه ، د ...

آره منم اول به همین نیت وارد شدم 😅

ولی زود داستان و گرفتم

به فرض که دروغ بگه ولی شما حق نداری راهکار بدی فردا اتفاقی افتاد موبایلش رو بررسی می کنند&n ...

اون موقع خدا بزرگه داداش ، وکیل میگیریم ، ولی حرفت منطقیه 👌

دروغگو ،مرضت چیه با احساسات مردم بازی میکنی؟

دختر ۱۵ ساله برو سر درس و مشقت..

@نی_نی_یار_پنج  

همه تاپیکاش الکی و با احساسات بقیه بازی میکنه.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

دایتان کل زندگی من اینه که مامان و بابام خیلی گیر میدن اجازه ندارم هیچ جای برم نمیتونم با دوستام تنه ...

حق داری گلم اما نکن

من سختیایی کشیدم اگ بگم فک میکنی داستانه بهشون گیر نده قهر بشو سر سنگین

به خیال خودشون صلاحته میخان

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤