2777
2789
عنوان

خیلی تنهام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 54 پست

خواب بعد از گریه هم میچسبه ها....

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

یکی باعث این بحث بود اینکه شوهرم درک نکرد منو و طرفداری اونی که بیشعور بودو کرد

بعضی ها متخصص گند زدنن

میرن رو اعصاب یکی

وقتی جیغ و داد زد میگن دیدین دیوونس

مثلا میخوان مهمونی رو بهم بزنن

میرن رو مخت تا جیغ بزنی

میشی ادم بده

حواستو نو جمع کنین

شوهرت خیلی کار بدی کرده

ولی

مراقب باش کارتو به طلاق میکشونن

بعدا تاپیک میزنی که مثلا جاری خودم خواهر خودشو کرده تو پاچه شوهرم

کسی میتونه کاری برات بکنه ؟!؟!؟!

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم امشب با شوهرم دعوا داشتیم...مثل بیشتر این روزا....الانم اون خوابه و من تنهایی کلی گریه کردم...خی ...

من خوندم

خیلی قشنگه

اگه تاپیک بشه

خانمهای مذهبی و اهل دعا تشریف میارن و مجلسی به پا میشه و امام سجاد هم که صاحب مجلس😊😄

چه ازین بهتر؟

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

منم امشب با شوهرم دعوا داشتیم...مثل بیشتر این روزا....الانم اون خوابه و من تنهایی کلی گریه کردم...خی ...

تاپیک بزن

با موضوعات مختلف تا حال دلت خوب شه و منفجر نشی

خوندم

حس خاصی نداشتم قبلا میمردم واس دعاها ک خدا گمکم کنه الان ن😔

بعضی ها متخصص گند زدنن میرن رو اعصاب یکی وقتی جیغ و داد زد میگن دیدین دیوونس مثلا میخوان مهمونی ر ...

اره 

شوهرم خیلی در کل خوبه ولی دیشب ی جوری ناراحتم کرد میخام نباشه اصلا...

اون آدم غریبه نیود وگرنه میگفتم قصد بدی داره. اصلا اخلاقش تند و زورگوئه باید ازین ب بعد مث خودش برخورد کنم

اره  شوهرم خیلی در کل خوبه ولی دیشب ی جوری ناراحتم کرد میخام نباشه اصلا... اون آدم غریبه نیود ...

حالا اون آدم که غریبه نبود و قبلا هم گفتی بیشعور بود

که همسرت طرفداریشو کرد

اون آدم کی بود؟

اون آدم چی گفت؟

همسرت چگونه طرفداریشو کرد؟

خوندم حس خاصی نداشتم قبلا میمردم واس دعاها ک خدا گمکم کنه الان ن😔

اگه قبلا با دعا حس خوب داشتی و الان نداری

پس بدون با حرفای خوب همسرت هم حس خوب نخواهی گرفت

پس از همسرت توقع نداشته باش که بتونه آرومت کنه

خودت رو تغییر بده تا حال دلت خوب شه

اندیشه ات رو مثبت کن

دعا مجموعه ای از حرفهای خوب و نابه

تو اگه نتونی حرفهای خوب بزنی حالت خوب نمیشه که

....

اره  شوهرم خیلی در کل خوبه ولی دیشب ی جوری ناراحتم کرد میخام نباشه اصلا... اون آدم غریبه نیود ...

من هر چه ضربه خوردم از خودیهای نزدیک خوردم

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر