2777
2789
عنوان

خیلی تنهام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 54 پست

مردها مغرورن

اگر ببینن چندروز گذشت و خبری ازت نشد ممکنه خودشون خبر بگیرن از احوالت

ما خانمها هم اگر عجول و احساسی باشیم ضربه میخوریم

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردها مغرورن اگر ببینن چندروز گذشت و خبری ازت نشد ممکنه خودشون خبر بگیرن از احوالت ما خانمها هم اگ ...

من ک الان دلم نمیخاد سر ب تنش باشه‌ و مطمئنم فردا کلمه‌ای باهم حرف نخواهیم زد

چ فردا مزخرفی

😔میدونی بچم کنارم خوابه حتی الان نمیتونم برم گوشه اتاق برا خودم گریه کنم... یا برم حیاط...چون بیدار ...

آره عزیزم خیلی سخته ولی تو میتونی گلم

خدای ارحم الراحمین باهاته....

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

اگر هم فردا حرف نزد تو کارهای خودتو بکن.قوی باش.با بچه خودتو سرگرم کن

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....

اگر هم فردا حرف نزد تو کارهای خودتو بکن.قوی باش.با بچه خودتو سرگرم کن

آره من ک اصلا حرف نمیزنم دلم نمیخاد حتی فردا بشه چه برسه حرف بزنم باز ریختشو ببینم 

همین بچه نارنین که کنارته یه فرشته از جانب خداست

خوشا به حال و خوشا به سعادتت

من که بچه ندارم

ببین خدا چی در تو دیده که فرشته در دامانت نهاده(چقدر کتابی شد😅)

همین بچه نارنین که کنارته یه فرشته از جانب خداست خوشا به حال و خوشا به سعادتت من که بچه ندارم ببی ...

اميدوارم خدا سریع بهت یه بچه ناز بده. دلم ازش گرفته بخاطر همین ناراحتم هی میگم نیست... وگرنه باز خودش باید نجات بده منو ازین حال خراب

همین قدر که ما خانمها استرس فردا رو داریم آقایون هم نگرانی دارن اما به رو نمیارن...

منم امشب با شوهرم دعوا داشتیم...مثل بیشتر این روزا....الانم اون خوابه و من تنهایی کلی گریه کردم...خیلی تنهام درکت میکنم:(

دعای هفتم صحیفه ی سجادیه...ترجمه ش رو بخون...خییییلی قشنگه...حرف دل آدمو میزنه...کوتاه هم هست...اگه خوندی حستو بگو

ممنونم عزیزم

الهی آمین

منم تا چند روز پیش هی به خدا میگفتم

خدایا تو منو بدبخت کردی

چرا این آدمو دادی به من

ای خدا تو که قادری چرا یه آدم خوب بهم ندادی

و.....😊

حالا که آشتی کردم با شوهرم دیگه با خدا غرغر نکردم

ن بابا انقد راحت میخابه ادم میگه عین خیالش نیس 

😀   ما خانوما راحت بغض میکنیم و با بغض نمیتونیم بخوابیم.بنابراین گریه میکنیم.

آقایون مهارت دارن با بغض میخوابن

اما نمیتونن به راحتی گریه کنن

تو هم یواشکی گریه های بیصدا کن تخلیه شی و سبک شی که بچه بیدارنشه