2777
2789
عنوان

خیلی تنهام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 54 پست

باید صبر کنی عزیزم

فردا یه ساعتی که حالش خوب و روبه راهه با لبخند ومهربونی باهاش صحبت  و درد دل کن و مطمئن باش اونم درکت خواهد کرد

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

من موقع پریود بدتر میشم دوسه روز از قبل پریود دیگه ارزوی مرگ میکنم  کوچکترین مشکلات زندگیم برا ...

من افسردگی ندارم‌. اصلا بعد بچه دار شدنم نزاشتم اعصابم خرد شه شاید دو سه بار بهم ریختم. ولی امشب یهو حال مرگ دارم... نمیدونم اصلا چرا. الان حتی دلیل بحثمون مهم نیس فقط من ب شدت حالم بده 

ینی الان شوهرم بیاد معذرت خواهی کنه ک صدسال نمیکنه هم حالم خوب نمیشه

من امشب یهو داغون شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسردگی نگرفته بودی بعد زایمانت؟

نه

۲ماه حالم بدبود ولی خوب شدم بعدش 

اصلا امشب یهو انگار همه چی از قلبم زد بیرون 

امشب انگار یهو مُردم و زنده شدم. نمیدونم بااین حال خرابم چ کنم 

اینکه کاری از دستم برای خودم برنمیاد بدترم میکنه

نه ۲ماه حالم بدبود ولی خوب شدم بعدش  اصلا امشب یهو انگار همه چی از قلبم زد بیرون  امشب ...

عزیزم از نظر جسمی و روحی ضعیف شدی به خودت برس و خودت رو تقویت کن

اینقدرم به خودت سخت نگیر

خداروشکر کن یه کوچولوی سالم داری

به چیزهای خوب فکر کن🤗

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۲۶_۰۰۴۳۴۱۸۶۸_2is.mp4/

فردا که بوست کنه بغلت کنه خودت حالت خوب میشه و دلت هم واسش میسوزه مثه قبلنا...

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

من افسردگی ندارم‌. اصلا بعد بچه دار شدنم نزاشتم اعصابم خرد شه شاید دو سه بار بهم ریختم. ولی امشب یهو ...

توقع نداشتی پشتت رو خالی کنه 

باید پوستت کلفت بشه 

دلت سنگ   

انقدر تو زندگی برات پیش میاد 

من مثل اوایل ازدواجم دیگه از شوهرم یه بت نساختم 

مردا احمقن 

شوهر من بعد چند روز میاد معذرت خواهی ولی دلم باهش صاف نمیشه 

من خودم چند روز پیش اینقدر از شوهرم متنفر بودم که دلم نمیخواست براش غذا بپزم حتی

چند روز گرسنگی کشید و هله هوله خورد

تاااا...امروز.... بوس و آغوش .........

اونموقه این احساساتی که تو الان داری ازم دور شد و دلم براش سوخت که گرسنگی کشید...

توقع نداشتی پشتت رو خالی کنه  باید پوستت کلفت بشه  دلت سنگ     انقدر تو زندگ ...

اخ گفتی دقیقا پشتمو خالی کرد. یهو حرفی زد گفتم دیگه هیچی نگو نمیدونی چقدرررر احساسم بهت عوض شد گفتم دیگه تنهام دیگه روت حساب نمیکنم بعد دیدم داره برا من فلان داستانو میگه ک توجیح کنه...

اون لحظه باورت میشه یهو حالم ازش بهم خورد. من ک دیروز دلم براش میسوخت الان برام پشیزی ارزش نداره 

شوهرمنم بعد چندروز ی جوری سر بحثو باز میکنه... ولی چ فایده من چنددد روز تنهابودم و روز ب روز دورتر شدم...الانم اصلا دلم نمیخاد فردا کلمه‌ای با هاش حرف بزنم

از سرد بودن فردامون حالم بهم میخوره😔

من خودم چند روز پیش اینقدر از شوهرم متنفر بودم که دلم نمیخواست براش غذا بپزم حتی چند روز گرسنگی کشی ...

خب اره شاید چند روز دیگه هم منم امروزو فراموش کنم ولی میمونه تو دلم. چون خدا میدونه الان دارم ذره ذره آب میشم. 

اخ گفتی دقیقا پشتمو خالی کرد. یهو حرفی زد گفتم دیگه هیچی نگو نمیدونی چقدرررر احساسم بهت عوض شد گفتم ...

عزیزم .....استرس سرد بودن فردا رو از الان پیش بینی نکن

بگو انشاالله بخیر میگذره و تنهام نمیذاره

عزیزم .....استرس سرد بودن فردا رو از الان پیش بینی نکن بگو انشاالله بخیر میگذره و تنهام نمیذاره

😔میدونی بچم کنارم خوابه حتی الان نمیتونم برم گوشه اتاق برا خودم گریه کنم... یا برم حیاط...چون بیدار میشه 

دارم آب میشم

اخ گفتی دقیقا پشتمو خالی کرد. یهو حرفی زد گفتم دیگه هیچی نگو نمیدونی چقدرررر احساسم بهت عوض شد گفتم ...

سعی کن توقعت رو بیاری پایین 

برا خودت بزرگش نکن 

اونم ادمیزاده و با هزار تا اشتباه 

دنیا همینه عزیزم 

جای سختی کشیدن 

بخاطر بچت سعی کن قوی باشی