2777
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 73 پست
خدا حفظش کنه برات من از این میترسم چون فقط یبار ای یو آی داشتیم بعدش اقدام نه اونم نهایت دوروز بعدش ...

انشالله به سلامتی بچتو بغلت بگیری و خدا فرزند سالم و صالح و آروم بهت عطا کنه. میگم آروم چون منم انقدر تو بارداری استرس کشیدم. که بچم ریفلاکس و کولیک داشت و تا چند ماه مدام گریه میکرد که تاثیرات همون استرسا بود

خدا حفظش کنه برات من از این میترسم چون فقط یبار ای یو آی داشتیم بعدش اقدام نه اونم نهایت دوروز بعدش ...

چرا آی یو آی کردی. من خیلیا رو مشناسم که با وجو مشکل طبیعی باردار شدند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات عزیزم مهربون انشالله که تا اخرش خوب پیش بره مثل دفه قبل نشه

آمین..

خوب پیش میره مطمئن باش کافیه به خدا توکل کنی و ازخودش فقط بخوای و‌کمک بگیری.. مرتب بگو یاالرحم الراحمین به تو پناه میبرم از چیزهایی که باعث ناراحتیم میشه دبگه مگه میشه تو پناه ببری خدا پناهت نده

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
انشالله به سلامتی بچتو بغلت بگیری و خدا فرزند سالم و صالح و آروم بهت عطا کنه. میگم آروم چون منم انقد ...

ممنون عزیزم 

بله تو مادری استرس اینا رو بچه خیلی تاثیر داره

آمین.. خوب پیش میره مطمئن باش کافیه به خدا توکل کنی و ازخودش فقط بخوای و‌کمک بگیری.. مرتب بگو یاالر ...

فدات عزیزم انشالله

باور نمیکنی بگم روز و شبم فقط ذکر و قرات و دعا خوندنه فقط خدا سالم و سلامت بغلم بده

فدات عزیزم انشالله باور نمیکنی بگم روز و شبم فقط ذکر و قرات و دعا خوندنه فقط خدا سالم و سلامت بغلم ...

برای منم دعا کن عزیزم سرنمازات اگه قابل باشم.. 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
چرا آی یو آی کردی. من خیلیا رو مشناسم که با وجو مشکل طبیعی باردار شدند

عزیزم من طبیعی باردار نمیشم 

یدونه دختر دارم بعد اون سقط شد دوتاش بعد ای یو ای کردم دکتر همزمان تعیین جنسیت کرد اونم سقط شد

دوباره بعد سه ماه دکتر گفت ای یو ای 

دخترمم فقط بچه میخواد بخاطر اون ایندفعه منتطر نموندم 

برای منم دعا کن عزیزم سرنمازات اگه قابل باشم.. 

عزیزم اگه قابل باشم حتما

خدا دعای دیگران رو زودتر میشنوه خدا انشالله بخاطر دل مهربونی که داری هرچی میخوای بهت بده

فدات عزیزم انشالله باور نمیکنی بگم روز و شبم فقط ذکر و قرات و دعا خوندنه فقط خدا سالم و سلامت بغلم ...

ببخشید پروسه ای یو آی اذیت کننده و زمان بر بود؟؟

چندبار ای یو ای کردین ک نتیجه گرفتین؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
عززیزززم واقعا سخته من ۱۲هفته بودم رفتم گفت دوهفتس مرده دونیا رو سرم خراب شد سه ماه پیش فقط حاملگی م ...

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم 😞 یعنی توی اون دو هفته هیچی عوض نشده بود که حس کنی؟ 

نگران نباش خدا بزرگه من خواهرمم تقریبا شرایط تورو داشت ولی خدا رو شکر بعد از چند ماه دوباره باردار شد انشالله تو هم هرچی صلاح برات پیش میاد 😍

با بتای ۱۸ بارداربودم اونم بعد دوهفته تاخیر     فقط گلی چرا ایو ای کردی تعین جنسیت اگه تهرانی پیش دکتر کی چجوریه من یه بار بچه دارشدم منتهی دنیا اوردم فوت شد میخام ایو ای کنم دیگه طبعی نرم با تعین جنسیت 

انشالله به ارزوی قشنگت میرسی عزیزم

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏