2777
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 73 پست
عززیزززم واقعا سخته من ۱۲هفته بودم رفتم گفت دوهفتس مرده دونیا رو سرم خراب شد سه ماه پیش فقط حاملگی م ...

چشم عزیزم محتاجیم ب دعا 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خبرش رو بهمون بده تگ کن هممون رو تا تو شادیت سهیم بشیم فردا🥰

سلام عزیزم امروز رفتم عدد بتام ۸۸شده پریروز ۳۳بود دکتر گفت خوبه رشدش گفته بودین بگم بهتون حالا باید دوروز دیگه دوباره تکرار کنم دعا کنین دوباره بالا بره هرچند دکتر گفت نیاز نیست تکرار کنی ولی من باز میرم ببینم میره بالا یانه

حتما میره بالا عزیزدلم،به خدای مهربون توکل کن فردا خبرمون کن ماهم خوشحال بشیم❤

سلام عزیزم امروز رفتم ازمایش بتام از ۳۳ شده بود ۸۸دکتر که گفت خوبه انشالله دوروز دیگه دوباره میدم ببینم بازم دو سه برابر میشه 

گفته بودین خبرتون کنم خیلی خوشحال شدم خداروشکر انشالله که دوروز دیگه خوبتر بالا بره توکل به خدا

سلام عزیزم امروز رفتم عدد بتام ۸۸شده پریروز ۳۳بود دکتر گفت خوبه رشدش گفته بودین بگم بهتون حالا باید ...

سلام عزیزدلم، خوش خبر باشی همیشه،☺️☺️دیدی گفتم نگران نباش🥰 شکرخدا.. مبارک باشه مامانی💃💃💃

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
ای خدا چقد امیدوار شدم منم فردا روز موعدمه خداکنه سه چهار برابر شده باشه فردا آزمایش باید بدم

اوووووو هنوز موعدت نشده رفتی آزمایش. برای من تازه یک هفته بعد موعد بی بی چک مثبت شد. عجله کردی 

سلام عزیزم امروز رفتم ازمایش بتام از ۳۳ شده بود ۸۸دکتر که گفت خوبه انشالله دوروز دیگه دوباره میدم بب ...

دیگه نیاز نیست بدی گلم... فقط دیگه مراقب تغذیه ت باش.. سیب بخور برای تشکیل قلبش خیلی عالیه....سوره یس هم برای قلب خوبه.. سوره حجرات هم که دیروز بهت گفتم برای نگه داشتن بارداری و دورازجون سقط.. اگه  بنویسی توی آب بندازی هم بخوری هم بهتر

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
سلام عزیزدلم، خوش خبر باشی همیشه،☺️☺️دیدی گفتم نگران نباش🥰 شکرخدا.. مبارک باشه مامانی💃💃💃

فدات عزیزم مهربون

انشالله که تا اخرش خوب پیش بره مثل دفه قبل نشه

اوووووو هنوز موعدت نشده رفتی آزمایش. برای من تازه یک هفته بعد موعد بی بی چک مثبت شد. عجله کردی 

عزیزم اخه من آی یو آی شده بودم باید بعد۱۴روز مثبت میشد نشد امروز روز ۲۰ام بود

بعد یه هفته بتات چند بود گلم؟

عزیزم اخه من آی یو آی شده بودم باید بعد۱۴روز مثبت میشد نشد امروز روز ۲۰ام بود بعد یه هفته بتات چند ...

من بی بی چکم مثبت شد رفتم سونو. گفت ساک حاملگی خالیه. دیگه  از ترسم که نگن قلب داره یا نه  موندم هفته ۱۰ رفتم مطب دکتر اونجا بچه تشکیل شده بود قلب هم داشت دکتر فرستاد برای غربالگری. در کل لقاح دیر انجام شده بود

من بی بی چکم مثبت شد رفتم سونو. گفت ساک حاملگی خالیه. دیگه  از ترسم که نگن قلب داره یا نه   ...

خدا حفظش کنه برات

من از این میترسم چون فقط یبار ای یو آی داشتیم بعدش اقدام نه اونم نهایت دوروز بعدش لقاح انجام میشه تو ۱۸روز این عدد کمه شاید مشکلی باشه

دعاکن واسم