2777
2789
عنوان

سقط بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 73 پست
اونوقت موضوع تاپیکتو نوشتی سقط و انرژی بیشتری ب سمتش برای جذبش میفرستی

اره واقعا از ناراحتی گفتم اخه خارج رحمیا که سقط کردن از تجربشون بگن حالا خدا کنه مال من بمونه 

اخلاق منفیه من اینه کلا به چیزای منفی فکر میکنم

عزیزم اصلا نگران نباش،من تا یه هفته بعد موعدم زیر۱۰۰ زده بود ،حتی تکرار هم کردم بازم زیر۱۰۰ بود،بعدش ...

وای خدا روشکر عزیزم انشالله مال منم بره بالا دلم شاد بشه دعا کنین واسم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فدات بشم انشالله فردا با خبر خوش تگتون کنم به حق زهراا ممنونم بخاطر قلب مهربونتون💖

توکل کن به خدا فردا دلتو خوش میکنه..🙏🌹

فدای تو 🌹

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
واقعا؟اخه تو نی نی سایت بعضیا نوشتن پایین بوده بتاشون خارج رحمی بوده  خدا کنه اونطور باشه خیلی ...

حدیث کسانی و حجرات بخون 

درد کتف چپ هم نشاته خارج رحم هست

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

من ۵روز بعد موعدم ۳۵۹ بود رفتم دکتر گفت ۲هفته دیگه تکرار کن بعد دوهفته شد۳۴هزارو ۹۹۰

وایی عزیزم چقدر عالی خیلی ممنون بخاطر روحیه مثبتی که میدین واقعا از دیروز گیج شده بودم همش کارم گریس 

دکتر آزمایشگاهم گفت یه هفته صبر کن استراحت کن بعد بیا ولی دکترم گفت دوروز بعد تکرار کن منم طاقت ندارم چون یه بچه سه ماه قبل تو ده هفته تو شکمم مرده بود خیلی میترسم دعا کنین واسم

وایی عزیزم چقدر عالی خیلی ممنون بخاطر روحیه مثبتی که میدین واقعا از دیروز گیج شده بودم همش کارم گریس ...

انشاالله عدد بتات بالا رفته و حاملگی خوبی داشته باشی و انشاالله صحیح و سالم نی نی تو بغل کنی 

حدیث کسانی و حجرات بخون  درد کتف چپ هم نشاته خارج رحم هست

کتف نه ولی پهلوی سمت چپم درد میکنه از امروز بخاطر همون خیلی میترسم و دل درد پریودی دارم خدا بهم نگا کنه ایندفه

انشاالله عدد بتات بالا رفته و حاملگی خوبی داشته باشی و انشاالله صحیح و سالم نی نی تو بغل کنی 

قربونت برم عزبزم ممنون بخاطر دعای قشنگت انشالله خدا از دهنتون بشنوه

کتف نه ولی پهلوی سمت چپم درد میکنه از امروز بخاطر همون خیلی میترسم و دل درد پریودی دارم خدا بهم نگا ...

پهلو ک بخاطر بارداریه انشاله عزیزم 

اوه منم چقد درمان کردم 3 بار حامله شدم با دارو دوتا سقط شد زایمان زودرس کردم دوقلوهامو مردن 

دیگه شوهرم نذاشت برم دکتر گفت خدا ب ما بچه نمیده حق نداری بری 

ما هم بیخیالش شدیم همون ماه سید علیرضا رو امام رضا هدیه داد بهمون 

خدا هروقت صلاحتو بدونهمیده

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

پهلو ک بخاطر بارداریه انشاله عزیزم  اوه منم چقد درمان کردم 3 بار حامله شدم با دارو دوتا سقط شد ...

عززیزززم واقعا سخته من ۱۲هفته بودم رفتم گفت دوهفتس مرده دونیا رو سرم خراب شد سه ماه پیش فقط حاملگی میتونست حالمو جا بیاره جون باید جاش واسم پرمیشد حال روحیم اصلا خوب نیست حالا هم استرس این

من سه ماهه از خدا خواستم فقط با ملحت خودش یه در بسته به روم باز کنه این اولین اقدامم بعد سقط بود که آی یو آی انجام دادم بازم میگم خدایا اگه مصلحتت هست بده اگه نه که مثل قبل دلم نشکنه 

واسم دعا کن عزیزم خدا پسر گلتو واستون حفظ کنه انشالله