خدا حفظش کنه برات من از این میترسم چون فقط یبار ای یو آی داشتیم بعدش اقدام نه اونم نهایت دوروز بعدش ...
انشالله به سلامتی بچتو بغلت بگیری و خدا فرزند سالم و صالح و آروم بهت عطا کنه. میگم آروم چون منم انقدر تو بارداری استرس کشیدم. که بچم ریفلاکس و کولیک داشت و تا چند ماه مدام گریه میکرد که تاثیرات همون استرسا بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فدات عزیزم مهربون انشالله که تا اخرش خوب پیش بره مثل دفه قبل نشه
آمین..
خوب پیش میره مطمئن باش کافیه به خدا توکل کنی و ازخودش فقط بخوای وکمک بگیری.. مرتب بگو یاالرحم الراحمین به تو پناه میبرم از چیزهایی که باعث ناراحتیم میشه دبگه مگه میشه تو پناه ببری خدا پناهت نده
فدات عزیزم انشالله باور نمیکنی بگم روز و شبم فقط ذکر و قرات و دعا خوندنه فقط خدا سالم و سلامت بغلم ...
ببخشید پروسه ای یو آی اذیت کننده و زمان بر بود؟؟
چندبار ای یو ای کردین ک نتیجه گرفتین؟؟
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
با بتای ۱۸ بارداربودم اونم بعد دوهفته تاخیر فقط گلی چرا ایو ای کردی تعین جنسیت اگه تهرانی پیش دکتر کی چجوریه من یه بار بچه دارشدم منتهی دنیا اوردم فوت شد میخام ایو ای کنم دیگه طبعی نرم با تعین جنسیت
دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه سوره واقعه چطوری میتونه روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏