2777
2789

کیا مصرف کردن من توی ۳هفته وحشتناک وزنم رفته بالا نمیدونم دکتر باچه عقلی اینوداد بهم چون قبل دیدن ازمایشم نوشته و مشکل خاصی جز کم‌خونی نداشتم الانچه خاکی سرم بریزم کم کم ۸کیلو حتی بیشتر اضاف کردم انگار ۷ماهم

قطعش کنم مشکلی نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اقدام بودم بهم داد دکتر،رومنم همین بود چاقم کرد خیلی،صورتم انگار ورم کرده بود

شما تاچه مدت خوردین من تصمیم دارم از فردا نخورم آخه وحشتناکم کرده افسردگی چاقی گرفتم اگه بگم ۱۰کیلواومد رووزنم دروغ نگفتم تویه ماه 

شما تاچه مدت خوردین من تصمیم دارم از فردا نخورم آخه وحشتناکم کرده افسردگی چاقی گرفتم اگه بگم ۱۰کیلوا ...

هر دو ورقشو خوردم عزیزم،من دیگه فقط به بچه فکر میکردم ،هر چیزیو به جون میخریدم

سربع باردارشدی؟مشکلت چی بود

راستش این دکتری که پیشش اقدام بودم بعد سقطم رفتم پیشش ازش جواب نگرفتم،هشت ماهی هم بودم پیشش،فقط ویتامین میداد منم روز به روز چاقتر میشدم،هیچ مشکلی هم نداشتم آزمایشام سالم بود،دیگه عوضش کردم