2777
2789

منتظر میمونم باباش بیاد 

خلاصم میکنه 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میبرم خونه مادرم اونجا با بچه های داداش م بیشتر بازی میکنن،،اگرم خونه خودمون باشیم یا رنگ آمیزی میکنیم با دفتر نقاشی بعدم شبکه پویا،سه سالشه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

باهاش بازی میکنم

میشینیم پشت پنجره رفت امد ادما و ماشینارو توصیح میدیم

باهم اشپزی میکنیم

وقتی بخوام چیزی بنویسم میزارمش کنار خودم ی دفتر و مداد میدم بهش اونم نقاشی کنه

اهنگ میزارم میرقصیم

شعر واسش میگیرم باهم میخونیم

ماشین بازی میکنیم

کابینتا رو میریزم بیرون تا مرتبشون کنم اونم با وسایلاش بازی میکنه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

من میبرم خونه مادرم اونجا با بچه های داداش م بیشتر بازی میکنن،،اگرم خونه خودمون باشیم یا رنگ آمیزی م ...

نوه های مادرم همه بزرگن از شانس کوچیکشون کلاس اوله ادعای بزرگیش میشه با دخترم بازی نمیکنه😄

دختر من تا تابستان امسال که تنها بود 

بازی میکردیم آشپزی 

کلیپ پر میکردیم

رقص 

بیرون 

شهر بازی

منچ‌

بازی فکری

کلاس های متفاوت

موسیقی باهم دیگه تمرین می‌کردیم 

تعریف از بچگی من 

مدل می‌شدیم و...

کتابخانه می‌رفتیم

خواب 

مابقی هم گوشی و فیلم و نظافت ودرس 

الان که خواهر دار شده  با هم بیشتر وقت میگذرونند 

چون تقریبا همسن هستند  برای من بهتر شده تایم آزاد بیشتری دارم واسه خودم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

هر کاری کنم باز گوشی و تی وی میخواد 

بازی با اسباب بازی‌اش، نقاشی، کاردستی، اگه برسم صبها 1ساغت باهم میریم قدم می زنیم ولی باز تا برسیم خونه تی وی یا گوشی میخواد

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
باهاش بازی میکنم میشینیم پشت پنجره رفت امد ادما و ماشینارو توصیح میدیم باهم اشپزی میکنیم وقتی بخو ...

منم همه اینکارارو میکنم اما در نهایت از اینکه تنهاست دلم میگیره هرچیم میخوام با کسی که بچه داره دوست بشم هی نمیشه مردم انگار همه دوس دارن دیگه تنها باشن 

اره با اونام بازی میکنه یه عالمه چیز میز داره اما با هرکدوم در حد دو دقه وقت میگذرونه و باز بهانه می ...

همه‌بچه ها اینجورین‌ 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر