2777
2789
چند سالشه تو گوشی بازی داری؟ من از اون اول بازی نداشتم پسرم اصلا سر گوشی نمیره مگر بخواد اهنگ بزار ...

دو سال و سه ماهشه اصلا بازی ندارم عکس و فیلمای خودشو نگاه میکنه

دختر منم 3 سالشه. همسن خودش فقط پسر داداشمه که دیر به دیر همو میبینن. بعدم چه فایده وقتیم با همن بای ...

اره دقیقا تو سن کنجکاوین نمیشه تنهاشون گذاشت من دیگه انقد به ستوه اومدم با همه سختیایی که کشیدم تصمیم گرفتم یه دونه دیگه بیارم دخترم از تنهایی در بیاد دلم براش میسوزه همش تنهاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روزایی که هوا گرمه میبرمش پارک سر کوچمون با هم سن و سالاش ۲ ۳ ساعت قشنگ بازی میکنه بعد میاد پس می ...

قبل الودگی هوا هرروز میبردم اما اون یکهفته که تعطیل سد هوا آلوده بود نبردم فکر خوبیه از فردا باز میبرمش چون هوا هنوز گرمه انگار نه انگار که پاییزم داره تموم میشه

اتفاقا مگر دختر نیست .؟تو تکرار کن ایه به ایه میگه امتحان کن  هم محیط خونتون معنوی میشه و پربر ...

چرا عزیزم دختره اتفاقا ماشالله هوششم خوبه چشم فردا امتحان میکنم ببینم امادگی یادگیری داره

چند سالشه تو گوشی بازی داری؟ من از اون اول بازی نداشتم پسرم اصلا سر گوشی نمیره مگر بخواد اهنگ بزار ...

3 سال و نیمشه تقریبا 

بازی ندارم خودم. گوشی باباش بازی داره

گوشی خودم فیلم بچگیاش نگاه میکنه یا برنامه کودک

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
اره دقیقا تو سن کنجکاوین نمیشه تنهاشون گذاشت من دیگه انقد به ستوه اومدم با همه سختیایی که کشیدم تصمی ...

خداحفظش کنه عزیزم. برعکس من چون سختیاش کشیدم دیگه حاضر نیستم یکی دیگه بیارم🥴. همسرمم میگه گناه داره همبازی میخواد منم میگم خدا داده مهد کودک بذارش مهد یه عالمه دوست پیدا میکنه و بازی و سرگرمی

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
خدا حفظش کنه عزیزم به نظرم یکم بزرگ شن بازی کردن و سرگرم کردنشون راحتتر میشه میشه بهشون جیز یاد داد ...

بله دقیقا درسته ولی تو هر سنی گرفتاری و دغدغه های مخصوص خودشونو دارن خدا همشونو حفظ کنه برای ما پدر ومادرها 

اره دقیقا تو سن کنجکاوین نمیشه تنهاشون گذاشت من دیگه انقد به ستوه اومدم با همه سختیایی که کشیدم تصمی ...

کار خوبی میکنی من بعد ۵سال تصمیم دارم یکی دیگه بیارم البته شوهرم نمیخواد

میدونی انقدر اطرافیان بیشتر از یک بچه ان و ازش میپرسن داداش میخوای یا ابجی پسرم احساس کمبود میکنه فکر میکنه حتما باید یه بچه دیگه ای هم باشه دیگه خودش اصرار میکنه و یه بار هم گریه کرد که چرا من تنهام

ومن پشیمونم میگم کاش زودتر میاوردم 

کار خوبی میکنی من بعد ۵سال تصمیم دارم یکی دیگه بیارم البته شوهرم نمیخواد میدونی انقدر اطرافیان بیشت ...

منم دقیقا نگران پشیمونیه بعدشم وگرنه اصلا امادگیشو ندارم اما ۳۲ سالمه میترسم دیگه دیر بشه و نشه کاری کرد