2777
2789
باباش غروب میاد از صبح تا غروب با خودمه آخه دیگه میمونم چکار کنم بهونه گوشی و تلویزیون و نگیره

سوره های کوچیکو کار کن فیلم بگیر ازش .بعدا بزرگ که شد خیلی بامزست نگاه میکنه خوشش میاد.معنی سوره هارو بگو مثل قصه تو نت سرچ کنی میاد .

شعر من بچه شیعه هستم بچه ها سریع حفظ میکنن هر روز یه صفحشو 

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

هر کاری کنم باز گوشی و تی وی میخواد  بازی با اسباب بازی‌اش، نقاشی، کاردستی، اگه برسم صبها 1ساغ ...

دقیقا دختر منم همینه مدام دنبال گوشیه اصلا به زور دو دقه با من بازی میکنه با بچه ها دوس داره بازی کنه که بچه ای اطرافم نیست متاسفانه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر باهاش بازی میکنم بازی های مسخررره🤯 و تکراری

فوتبال ماشین بازی بهش پاستور یاد دادم اون و بازی میکنیم

عروسک و خونه بازی

کتاب خوندن

هفته ای ۲روز میبرم سرای محله کلاس بعدشم پارک

هفته ای ۲روز هم اینترنتی تو خونه اموزش روخوانی قرآن

تابلوهای راهنمایی رانندگی و همشووووو یاد دادم با هم رو مقوا میکشیم شکلاشو

حروف الفبا رو یاد دادم 

اهنگ گوش میده 

پکیج زبان گرفته بودم روزی نیم ساعت اونو تو تی وی میبینه

از روی کره زمین کلی کشور یاد دادم با پایتختاشون

استان های ایران و پایتخت ها 

حالا میخوام برم سراغ پرچم ها

همه کوچه خیابونای اطراف و یاد دادم

اسم فامیل بدون نوشتن بازی میکنیم مثلا اسم میوه از...

قایم موشک با عروسکاش  نقاشی خمیر بازی  اشپزی....

تا مهر که بره مدرسه

سوره های کوچیکو کار کن فیلم بگیر ازش .بعدا بزرگ که شد خیلی بامزست نگاه میکنه خوشش میاد.معنی سوره هار ...

هنوز کوچیکه دو سال و سه ماهشه یکم بزرگتر شه باز دست و بالم بازتره الان حتی زیاد با مفهموم خاله بازی هم آشنا نیست تا میاییم بازی کنیم زود خسته میشه 

دوسال و سه ماه

من بچه ام مرد گنده شده 

ولی وقتی فسقلی بود باهم کارتون میدیدیم ماشین بازی هر بازی که میکرد پا به پاش بودم 

با ملحفه ها   خونه درست میکردیم مثلا منو مهمون میکرد هر روز هم خونه اش گنده تر میشد چادر مسافرتی رو وسط خونه باز کردم راخت کردم خودمو 

پارک‌ میرفتیم نقاشی میکشیدیم یکم که بزرگتر شد خوندن و نوشتن یادش میدادم خلاصه که وقت کم میاوردیم 

بیشتر باهاش بازی میکنم بازی های مسخررره🤯 و تکراری فوتبال ماشین بازی بهش پاستور یاد دادم اون و بازی ...

ماشالله خیلیم عالی دختر من کوچیکه گلم دو سالشه بخدا دیگه میمونم باهاش چی بازی کنم بچه هارو دوس داره که من دورم خلوته از بازی با من هرچقدرم که هیجان میدم به اندازه بازی با بچه ها لذت نمیبره هی میگه بغلم کن تو خونه راه ببر دیگه کمر ندارم

هنوز کوچیکه دو سال و سه ماهشه یکم بزرگتر شه باز دست و بالم بازتره الان حتی زیاد با مفهموم خاله بازی ...

اتفاقا مگر دختر نیست .؟تو تکرار کن ایه به ایه میگه امتحان کن 

هم محیط خونتون معنوی میشه و پربرکت .اصلا تبلت و تی وی خوب نیست واسش

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

منم همه اینکارارو میکنم اما در نهایت از اینکه تنهاست دلم میگیره هرچیم میخوام با کسی که بچه داره دوست ...

من روزایی که هوا گرمه میبرمش پارک سر کوچمون با هم سن و سالاش ۲ ۳ ساعت قشنگ بازی میکنه بعد میاد پس میخوابه اگه پارک نزدیکتونه حتما ببرینش

بعضی اوقاتم لباس میپوشیم پیاده میریم تا اول محلمون سبزی خوردن و نون میخریم برمیگردیم کلی پیاده روی میکنه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

دوسال و سه ماه

من برتش تو این سن کتاب داستان شغر زیاد میخوندم 

فروشنده بازی میکردیم

به وسایل شوینده خیلی علاقه داشت تو اون سن هر کقت خالی میشد تو یه سبد جمع میکردم باهاشون بازی میکردیم 

خاله بازی میکردیم با اسباب بازیا 

ماشالله خیلیم عالی دختر من کوچیکه گلم دو سالشه بخدا دیگه میمونم باهاش چی بازی کنم بچه هارو دوس داره ...

پسر من انقدر با من بوده تو جمع بچه ها اصلا دوست نداره بره متاسفانه 

سرای محلا میبرم کلاس که وابستگیش کم بشه 

من بچه ام مرد گنده شده  ولی وقتی فسقلی بود باهم کارتون میدیدیم ماشین بازی هر بازی که میکرد پا ...

خدا حفظش کنه عزیزم به نظرم یکم بزرگ شن بازی کردن و سرگرم کردنشون راحتتر میشه میشه بهشون جیز یاد داد و بازی های فکری رو کم کم روی کار آورد 

دقیقا دختر منم همینه مدام دنبال گوشیه اصلا به زور دو دقه با من بازی میکنه با بچه ها دوس داره بازی کن ...

دختر منم 3 سالشه. همسن خودش فقط پسر داداشمه که دیر به دیر همو میبینن. بعدم چه فایده وقتیم با همن باید حواسم بهشون باشه نمیتونم یه لحظه تنهاشون بذارم

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
هر کاری کنم باز گوشی و تی وی میخواد  بازی با اسباب بازی‌اش، نقاشی، کاردستی، اگه برسم صبها 1ساغ ...

چند سالشه

تو گوشی بازی داری؟

من از اون اول بازی نداشتم پسرم اصلا سر گوشی نمیره مگر بخواد اهنگ بزاره

پسر من انقدر با من بوده تو جمع بچه ها اصلا دوست نداره بره متاسفانه  سرای محلا میبرم کلاس که وا ...

دختر منم همش با خودمه اما بازم شکر خدا با بچه ها میونه اش خوبه البته دو سالگی خوب شد تا قبلش از بچه های دیگه وحست داشت و میومدن سمتش بدش میومد