2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلد نیس محبت کنه همش سرکاره 

می خواید یه بار شما امتحان کنید? بهش ابراز علاقه کنید از کارایی که خوشش نمیاد تا حد امکان خودداری کنید شاید از چیزی خیلی خستس هواشو بیشتر داشته باشید شاید علت پشت این سرد بودنشو متوجه شدید . 

می خواید یه بار شما امتحان کنید? بهش ابراز علاقه کنید از کارایی که خوشش نمیاد تا حد امکان خودداری کن ...

کلی محبت میکنم،خواسته هامو واضح میگم ،اکثر مواقع ک همیشه کوتاه میام نظرمم اصلا ارزش نداره 

یک بیرون رفتن دونفره چیه تو دلم مونده محبت میکنم میگه نکن دلم خونه 

کسی درخواست دوستی نده
این حرفت خیلی بده ها...؟ ؟به نظرت ممکن نیست یه روز خودت تو این شرایط باشی؟؟ 

عزیزم نمخاسم دلت درد بیارم شرمنده ،بچه چ گناهی کرد بدنیا اومد تو دنیایی ک از طرف مادر فقط ساپورت میشه،بچه به یک خانواده خوب نیازمنده بازم عذر میخام

کسی درخواست دوستی نده
کلی محبت میکنم،خواسته هامو واضح میگم ،اکثر مواقع ک همیشه کوتاه میام نظرمم اصلا ارزش نداره  یک ...

یکم حالت ناظر بودن بگیرید یعنی چی? فکر کنید از کی اینجوری شده ?آنالیز کنید رفتاراشو حرف زدنش  نه به عنوان همسر بلکه به عنوان دوست البته زیاد تو عمق قضیه فرو نرید اگه چیزی متوجه نشدید با مشاور صحبت کنید

یکم حالت ناظر بودن بگیرید یعنی چی? فکر کنید از کی اینجوری شده ?آنالیز کنید رفتاراشو حرف زدنش  ن ...

مشاور نمیاد کلا تو خانواده ای بزرگ شد ک مخبت کردن بلد نیستن کپی پدرشه اخلاقش مادرش تحمل میکنه منم از جدایی میترسم ،دلم میخاد خودش اصلاح کنه 

کسی درخواست دوستی نده