2777
2789
عزیزم نمخاسم دلت درد بیارم شرمنده ،بچه چ گناهی کرد بدنیا اومد تو دنیایی ک از طرف مادر فقط ساپورت میش ...

نه بابا 

باباش عاشقشه اینقدر عاشق وروجکمون شده منو فراموش کرده فکر کنم خوب نرسوندم مطلبو.... 

کاربری سوم...   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مشاور نمیاد کلا تو خانواده ای بزرگ شد ک مخبت کردن بلد نیستن کپی پدرشه اخلاقش مادرش تحمل میکنه منم از ...

دقیقا عین شدهر من امان از خانواده...... پدرش ازاین مظرا داغونه دیکتاتور.... بی محبت سنگ سنگ

کاربری سوم...   
مشاور نمیاد کلا تو خانواده ای بزرگ شد ک مخبت کردن بلد نیستن کپی پدرشه اخلاقش مادرش تحمل میکنه منم از ...

خانم اکثر افراد همینن .شما فعلا خودت پیش مشاور برو ،ببین چه راهکار های میده بهتون  شاید مفید باشه

خانم اکثر افراد همینن .شما فعلا خودت پیش مشاور برو ،ببین چه راهکار های میده بهتون  شاید مفید با ...

من همین الان ک دارم اینجا مشکلم میگم دارم از درد میمیرم یک بیماری دارم ک دوساله نرفتم دکتر چکاپ هزینه مشاوره بالاست برادر من

کسی درخواست دوستی نده
من همین الان ک دارم اینجا مشکلم میگم دارم از درد میمیرم یک بیماری دارم ک دوساله نرفتم دکتر چکاپ هزین ...

با سامانه های مشاور رایگان تماس بگیرید مثل 1480 ،می تونم بپرسم بیمارستان چیه?

منم به شدت عاشق تنهایی شدم حالم تو تنهایی خودم واقعا خوبه خیلی وقته دیگه جایی نمیرم فقط خونه ی مامانم اونم دیگه تازگیا دوست ندارم برم

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
منم به شدت عاشق تنهایی شدم حالم تو تنهایی خودم واقعا خوبه خیلی وقته دیگه جایی نمیرم فقط خونه ی مامان ...

من خونه خانواده خودم میرم ک بیشتر افسرده میشم 

کسی درخواست دوستی نده