2777
2789
مرسی بخاطر حرفت زیبا))) 

یادمه یکی از دوستام 4 سال پیش خودکشی کرد و اخرین حرفاش ب من بود تو پیام بعد گفت خدافظ برای همیشه 

من سریع سوار ماشین شدن رفتم در خونشون سریع بردیمش بیمارستان قرصای زیادی خورده بود معدن شستشو دادن ولی قرصه رو قلبش تاثیر خیلی بد گذاشت 

بعد رفتم ملاقاتش بهم گفت کاش بهتر زندگی میکردم نمیخام بمیرم کمکم کن و منم بهش دلداری میدادم و گریه تا اینکه فردا بیش ایست قلبی کرد 

هنوزم ک هنوزه تو قلبمه  

🔴اکانت قبلی بخاطر مشکلات امنیتی پاک شد🔴دختری از جنس پروانه🧚‍♀
یادمه یکی از دوستام 4 سال پیش خودکشی کرد و اخرین حرفاش ب من بود تو پیام بعد گفت خدافظ برای همیشه&nbs ...

عزیزدلم🥲🥲🥲🥲چقد غم بوده تو دلش...خدا رحمتش کنه🥲🥲براش فاتحه فرستادم

تو‌اوج‌کیفیت‌بازم‌تاری🗨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن گلم همینطوری گفتم ی جمله ای چیزی اگ میشه.. لازم نیست ولی مرسی مهربون)) 

خب باشه عزیزم ایراد نداره در چند حالت بهت جمله میگم 

وقتی از کسی ناراحتی 

نه انتقام ن بخشش می.نمت به وقتش

وقتی کسی مسخره میکنه به خاطر قیافه بگو همه رو مثل تو ننشونو برت پیت فلان نکرده 

نمیدونم در چه موضوعی میخوای وگرنه میگفتم اگر بی ادبم معذرت میخوام

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
یادمه یکی از دوستام 4 سال پیش خودکشی کرد و اخرین حرفاش ب من بود تو پیام بعد گفت خدافظ برای همیشه&nbs ...

چه قرصی خورده بود و چقدر لطفا بگو

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

تو آنقدر با ارزش و خوشکل و قوی هستی که واقعا دلیلی نمیبینم برای حال بدت 

یه نگاه به چشمای نازت بکن

به قلب مهربونت بکن

به صورت دوست داشتنیت 

به دستای پر مهرت

به موج قشنگ موهات

به قرمزی خواستنی لبات

و به اون مغز پر از استعدادت 

نمیدونم کی دلش میاد این دختر رو ناراحت کنه 

امیدوارم مورچه ها شب تو خواب نیشش بزنن

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامی؟ 

گفت بعد از سالها مطالعه و تجربه زندگی خود را بر پنج اصل بنا کردم ▪️

دانستم رزق مرا دیگری نمی خورد پس آرام شدم ▪️

دانستم که خدا مرا میبیند پس حیا کردم ▪️

دانستم که کار مرا دیگری انجام نمی دهد پس تلاش کردم ▪️

دانستم که پایان کارم مرگ است پس مهیا شدم ▪️

دانستم که نیکی و بدی گم نمی شود و سرانجام به سوی من باز می گردد پس بر خوبی افزودم و از بدی کم کردم

و هر روز این ۵ اصل را به خود یادآوری میکنم.

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
سیانید و قرص اعصاب فراوان 

منظارت سیانوره؟سیانید یه مایع هست که مجوز میخواد برای خرید