2777
2789
چرا پرسیدی ازش ؟

لازم میشه خب من خودمم چند ماه پیش قرص فشار و قلب اینا خوردم زیاد ولی متاسفانه زنده موندم میخواستم ببینم چی به درد میخوره

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورت بگردم کککک مرسی بانو💜🌿

عزیزی حالت خوب شد؟

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
لازم میشه خب من خودمم چند ماه پیش قرص فشار و قلب اینا خوردم زیاد ولی متاسفانه زنده موندم میخواستم بب ...

حدس میزدم 

درسته زندگی سخته و وحشتناک ولی وقتی که به عذاب ابدی خودکشی فکر کنی دوست داری بمونی و زندگی رو بسازی 

من همین تازه گریه کردم به خاطر زندگیم بازها هم دلم میخواست اصلا نمیومدم به این دنیا چه برسه به مرگ و مردن 

ولی دوست ندارم حتی لحظه ای به خودکشی فکر کنم چون آدم به هرچی فکر کنه به سمتش می‌ره 

خداروشکر که زنده موندی خودکشی گناه بزرگیه 

حدس میزدم  درسته زندگی سخته و وحشتناک ولی وقتی که به عذاب ابدی خودکشی فکر کنی دوست داری بمونی ...

نمیدونم بهش واقعا رسیدی یا نه که جه بمونی چه بری جفتشون عذاب ابدیع اگرم بمونم بازم میرم جهنم هیچ فرقی نداره و از خدا گله دارم که منو بدون اجازه به وجود آورده و همه میگن کافر شدم کنترل رو خودم ندارم به معنای واقعی دیوونمبی نهایت خسته شدم ۱۰ساله به خدا ۱۰ساله میخوام بمیرم تو میدکنی بچه ای که ۱۰ساله افسردگی شدید داره و الان خودزنی داره و از ۹سالگی وسیعت نامه مینویسه یعنی چی تمید وارم ندونی 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
نمیدونم بهش واقعا رسیدی یا نه که جه بمونی چه بری جفتشون عذاب ابدیع اگرم بمونم بازم میرم جهنم هیچ فرق ...

روانپزشک رفتی ؟

من اون موقع ها که قرص می‌خوردم خیلی حالم خوب بود یه حس خوشایند که انکار بهم تزریق میکردن 

روانپزشک رفتی ؟ من اون موقع ها که قرص می‌خوردم خیلی حالم خوب بود یه حس خوشایند که انکار بهم تزریق م ...

نه شرایطش ندارم یه بار مشاوره رفتم به گوه خوردن افتادم آنقدر پدر مادرم تحقیرم کردن و اذیتم کردن متاسفانه نرفتم میدونم خیلی خوبه

نه شرایطش ندارم یه بار مشاوره رفتم به گوه خوردن افتادم آنقدر پدر مادرم تحقیرم کردن و اذیتم کردن متاس ...

پس لطفاً از عطاری گیاه هوایی که بهت معرف میکنم رو بخر و بخور برای اعصاب عالین 

گیاه بادرنجبویه 

گیاه اسطوخودوس 

بابونه 

این هارو بخر هر کدوم جدا دمنوش کن 

مثلا هرشب ساعت ۸ بابونه رو بخور 

و حالا یه شب اسطوخودوس 

یه شب بادرنجبویه رو دم کن تا دوماه مصرف کن 

پس لطفاً از عطاری گیاه هوایی که بهت معرف میکنم رو بخر و بخور برای اعصاب عالین  گیاه بادرنجب ...

ممنوتو ازت بی نهایت امید وارم بتونم تهیه کنم استفاده کنم اگر بزارن بگیرم

ممنوتو ازت بی نهایت امید وارم بتونم تهیه کنم استفاده کنم اگر بزارن بگیرم

انشالله میزارن مگه جریمه خریدش 

توکل به خدا حالت خوب میشه 

ولی یه سوال این حال بدت از کجا شروع شد ؟ چی شد که حالت بد شد 

انشالله میزارن مگه جریمه خریدش  توکل به خدا حالت خوب میشه  ولی یه سوال این حال بدت از کج ...

ایشالا مهم نیس چی جرم هست یا ن من پولم ازشون نمیخوام ولی مهم اینکه اونا چی میخوان که بعید میدونم بزارن 

حال من هر روز بدتر شد ولی ريشش از بچگی بود من بجه خیلی حساسیم پدر مادرم باهم یه بحث میکردن من دیوونه میشدم و از بچگی کمبود عاطفی داشتم که هیچ کس به محبتی نمی‌کرد پدرمادرم جفتشون کار میکردن اونم تایم خیلی زیاد از ۸صب تا ۱۲شب بعضی وقتا هم تا ۵صب من تو خونه بچه ۵.۶ساله تنها میموندم و اینکه کلا از بچگی بچه عادی نبودم شاد و نرمال نبودم تا اینکه ۸سالم بود داداشم به دنیا اومد من کلاس سوم بودم یه بچه ۶ماهه رو بزرگ میکردم همه جورهبا همون شرایط که کار میکردن و هم درس میخوندم که همونطور که هیچ محبتی ندیدم هیچ وقت محبتی که به داداشم داشتن اذیتم می‌کرد بچه بودم خب و شروع شدنش از اون موقع بود که هر روز بدتر و بدتر شدم ببخشید سرتو درد میارم با داشتان های چرتو پرت ولی من نه تنها محبت ندیدم فقط به خاطر ذوق های بچگونه و نسبت به سنو سالم تنبیه و توهین میدیدم و بی نهایت نسبت به همه محدود بودم از خورد شدن من میخواستن به همه چیشون برسن از اینجا ها شروع شد الامم تقریبا ۱۷ سالمه و انقدر مشکل دارم که نمیشه گفت اصلا ببخشید اگر سرتو درد آوردم