2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر توی یک ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 4828 بازدید | 167 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم دلش بشکنه ولی خودمم خیلی دارم اذیت میشم

عزیزم بزرگتر باید خودش حرمت بزرگتریشو نگهداره 

جواب دل شکسته تورو کی میخواد بده 

کاری نکن فردا شرمنده خودت بشی که اون سخت تره

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 

شوهرت چه زرنگه نباید تنها با مادرش صحبت کنی باید خودشم باشه و اتفاقا اون با مادرش طرف صحبت باشه و بگه خونه تون حریم خصوصیه نباید کلید بندازه و بی اجازه بیاد شاید حالتون خوب نیست و پذیرای مهمون نیستین  شاید لباستون مناسب نیست شاید تو موقعیت خوبی نیستین و شما هم بعدش تایید کنی    مطمئنن اولش مادرش شاکی میشه شایدم بزنه سمت گریه و زاری و بخواد عذاب وجدان بهتون بده اما شما کوتاه نیا یکی دو هفته سرسنگین میشه اما دیگه بی اجازه کلید نمیندازه

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
وای دقیقا مثل من اینقد بدم میاد خدا کنه زودتر خونمون فروش بره راحت بشم 

ما که نمیتونیمم بفروشیم به دلایلی ولی ممکنه از این شهر کلا بریم تا ی سال دیگه  ...

مادرشوهرمم آدم خوبیه واقعا ولی خب باید برای خودش جا بندازه که ما زندگی خودمون را داریم هنوز بعد ۱۰ سال این مسئله براش جا نیفتاده  

نیاز نیس بهش بگی درو قفل کن در هم باز نکن هی بگو نشنیدم قضیه مهمون رو فقط بگو عذاب وجدان نداره باید ...

بهش گفتم گفت باشه اما بازم مهمون که میاد مادرشوهرم تا آخرش میشینه.بنظرتون مهمونمو ببرم توی اتاق دیگه؟

کاش از اول اینکارارو میکردی که تا این حد پیش نره  خیلی ریلکس فردا درو قفل کن درم زد باز نکن صب ...

بخدا مادرشوهر من با تمام آدما فرق میکنه.انقد اطرافیان بهش گفتن،شوهرم بهش گفته ،حتی در رو روش قفل کردم بازم نکردم ولی باااازم از رو نمیره

منم تو شرایط تو هستم  تا صدای گریه بچه م در میاد سریع بدون در زدن در باز میکنه میاد خب شاید من ...

دقیقا مادرشوهر منم تا صدای بچه ها میشنوه سریع میاد.دیگه خستم کرده