2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر توی یک ساختمان

| مشاهده متن کامل بحث + 4831 بازدید | 167 پست

مودبانه بپیچونش بزار عادت کنه هر لحظه نیاد 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگترین اشتباه ی دختر تو ازدواج اینه قبول کنه تو ی ساختمون با خانواده شوهر باسه. 

خود منم این اشتباه کردم از صمیم قلبم درکت میکنم ینی بلا نسبت به گوه خوردن میندازن ادمو

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

عزیزم ازیجایی باید شروع کنی ..شماحق داری که حریم داشته باشی ارامش داشته باشی اسایش داشته باشی ..چخوب که همسرت همراهته و درکت میکنه ...بارعایت احترام به مادرشون درخاستتوبگو عزیزم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

اصلا چرا در خونه بازه؟!!! نمیترسی یهو دزدی چیزی بیاد تو؟! والا الانشم خدا ازت شاکیه که خونت در و پیکر درستی نداره و به عنوان یه زن حرمت خودتو نگه نمیداری. بگرد کلی آیه و روایت در این زمینه هست😐

نشین توی خونه که اون بیاد. به یه بهانه ای مرتب برو بیرون و آمارم بهش نده که بدونه کی هستی کی نه و از ده باری که در میزنه ۹ بارشو بهانه بیار و باز نکن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ینی گناه نمیکنم؟

ببین نمیدونم چطور بگم

جوری باهاش رفتار کن که کم کم این عادتشو ترک بدی

نه اینکه یه دفعه یه حرکت تابلو بزنی

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...
خانمای نی نی سایت؛ شده تو چادر وسط بیابون زندگی کنم با مادر شوهر زندگی نمیکنم یه جا

بخدا درستش همینه هیچ وقت یادم نمیره وقتی شوهرم ناامید گفت ممکنه با پول ما خونه پیدا نشه و بریم خونه بابام تا روزی ک خونه پیدا کردیم هرشب گریه میکردم اصلا حالم داغون شده بود خداروشکر همچین اتفاقی نیفتاد

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
بنظرتون گناه نمیکنم؟

نه عزیزم ، شما حق داری برای خودت حریم خصوصی داشته باشی و در روز برای خودت تنها باشی 

بهش بی احترامی نکن ولی بپیچونش ، در خونت رو قفل کن 

خداروشکر شوهرت هم پشتیبانته