2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر توی یک ساختمان

4822 بازدید | 167 پست

تو تاپیکای قبلیم گفتم که روزی سه چهار بار بدون در زدن میاد تو خونمون.شبا تا وقت خواب تو خونمونه(ناگفته نماند شوهرم شب کاره) از اون طرفم صبح ها هم تا بیدار میشم سرسفره صبحانه دوباره میادش، خیییلی موذب میشم.امروز به شوهرم گفتم توروخدا یه کاری کنه دیگه خسته شدم مادرت دائم این طرفه، اصلا حریم خصوصی ندارم.گفتم آخه نمیشه که شبا تا وقت خواب اینجا باشه،صبح ها هم اول وقت بیادش گفتم والا مامان خودمم باشه دیگه شاکی میشم.شوهرمم گفت خودت که میدونی چندبارها هم خودم بهش گفتم هم اطرافیان اما فقط دو سه روز رعایت میکنه.گفتم پس خودم بهش میگم یا اینکه از این به بعد در رو قفل میکنم هروقت در زد باز میکنم...

گفت بخدا من درکت میکنم حق داری و اجازه داری که هرکاری که میدونی حل میشه انجام بدی.

گفتم از مادرت خواستم وقتی مهمون واسم میاد کمتر بیاد اینطرف اما بازم میاد تا لحظه آخر میشینه،اگه یوقت مهمون واسم اومد رفتم تو اتاق دیگه اگه شاکی شد خودت دیگه بهش میگی مقصر خودشه که حریممون رو شکسته، شوهرمم قبول کرد...

الان بنظرتون بخاطر آرامشم این کارارو انجام بدم خدا ازم ناراحت میشه؟؟؟

هم دلم میخواد حریم خصوصیم به هر قیمتیه حفظ بشه هم ته دلم عذاب وجدان دارم.اصلا با خودم درگیرم که چکار کنم

خانمای نی نی سایت؛ شده تو چادر وسط بیابون زندگی کنم با مادر شوهر زندگی نمیکنم یه جا

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا خداروشکر که شوهرت پشتته و فهمیده ست

دوم اینکه داشتن این حریم حق توعه اگه الان کم کم عادتش ندی مادرشوهرتو دیگه درست بشو نیست مشکل شما

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

کاش از اول اینکارارو میکردی که تا این حد پیش نره 

خیلی ریلکس فردا درو قفل کن درم زد باز نکن صبحونتو بخور . بعدم اگه دوباره اومد بگو میری بیرون کار داری برو بیرون چرخ بزن بیا خونت درو قفل کن در زد باز نکن بعد چندساعت باز اگه اومد بگو حموم بودی یا خواب بودی 

به همین روال پیش برو یکهفته سختته ولی میفهمه چقد کارش زشته 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

اگ شوهرت هم حرف زده  بیفایده بوده 

خودت با احترام با مادر شوهرت صحبت کن 

بگو مامان لازم نیست بیای من تنها توی خونم راحت ترم 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼