2777
2789
عنوان

شما بودین همچین باشگاهی می رفتین ؟؟

1065 بازدید | 55 پست

اولا ک بشدت کثیفه خب یعنی بعد اینک ما میریم بیرون آقایون منتظرت برن تو و فک کنم اصن کسی نظافت نمیکنه 

دوم مربی تو روت بشدت میخنده و با اخلاق ولی پشت سرت خدا نگم براتون همیشه تو باشگاه دعواست یه عده شدن باهم دوست شدن با مربی سن همشونم بالا مثلا ۴۰ اینا مثل مربی بعد بقیه رو تدم حساب نمیکنن کلا 

یه دختر عمو شوهرمم اونجا منشیه و وقتی میخایم بریم از تمرین میکه منو برسون ولی تو باشگاه محل بهم نمیده 

از طرفی من نمیدونستم پولی ک میدیم ماهیانه هست بعد ۴  جلسه  نرفته بودم ماهم تموم شده بود بعدش اومدم رفتم دو جلسه فک  کردم به تعدا جلسات در حالی ک همیشه سر موفع پولمو میدم چنان مربی بهم  میتوپید و تمرین نمی‌داد ک نگم براتون بعد دلیل رفتارش نمی‌گفت 

امشب رفتم وسایلم برداشتم گفتم امتحانام شروع شده نمیام تا مدتی ولی میخام برم باشگاه نزدیک دانشگاهمون با دوستم . 

واقعا همه باشگاه اینقد خاله زنک و دعوایین؟؟ هر روز دعواست اونحا سر پسرا و مردا 😑😑😑همه هم سن بالای ۳۵ این حدودا

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا باشگاه ما اصلا از این خبرا نیست که 

هر کی یه گوشه واسه خودش تمرین می‌کنه مشکلی هم باشه مربی میاد روش صحیح اون حرکت رو میگه و می‌ره 

بنظرم نرو اونجا چون بجای اینکه ورزش ارومت کنه بدتر عصبیت می‌کنه 

خب چه کاریه اعصاب خودتو خورد کنی برو ی جای دیگه 

ولی اینم بگم الان همه باشگاها اینطورین مربی ها ک چشم نازک میکنن بقیه هم ادا اصول  ی عده برا لباس میان ی عده تیم میشن بقیه رو مسخره میکنن دعوا ی عده ام ک برا وقت کشی میان 

اگه هدفت جدیه برنامتو بگیر سرتو بنداز پایین ورزشتو بکن ب هیچی توجه نکن تو اینیستا هم میتونی پیج هایی ک ورزش های خوب برا هر عضله میگن پیدا کنی بعد ی مدت خودت ی پا مربی میشی دیگه ب برنامه هم نیازی نداری

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
نه ادم میره باشگاه روحیه بگیره  اینکه خود ازاری بری اینجا

والا اینا انگار ک مدرسه است یه گروه شدن به عدم تیکه میندازن و ... حالا خوبه سن بعضیا شون ۲  برابر منخ 

والا اینا انگار ک مدرسه است یه گروه شدن به عدم تیکه میندازن و ... حالا خوبه سن بعضیا شون ۲  برا ...

منم میریم فقط متسفانه دستگاه نداره ایروبیک پیلاتس میرم جو باشگاه مربی محشره نزدیک خونه

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
نه والا باشگاه ما اصلا از این خبرا نیست که  هر کی یه گوشه واسه خودش تمرین می‌کنه مشکلی هم باشه ...

دقیقا مربی چ لزومی داره با یه عده دوست بشه و بقیه رو ول کنه بعد ایروبیک میرفتم فقط دوستای خودش حق داشتن برن صف جلو بقیه اون ته ها هیچی نمیدیدن