2777
2789
عنوان

شما بودین همچین باشگاهی می رفتین ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 55 پست
میکم منم عمرا دیگ پامو بزارم اونجا باشگاه نزدیک دانشگاهمون اینقد شیکه بعد ارزون تره

خوب میکنی مگ میخوای بری تو تیم ورزشی سالمندان و پیشکسوتان اخه ابنجا رفتی

+خدایاشکرت🤍

سر چی دعواست؟  چقد حاشیه دارن اخه

با اینک همشون متأهلان ولی بعضیا شون با صاحب باشگاه ک اونم متاهله لاس میزنن بغد یبار دعوا شد بیا ببین 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چه کاریه اعصاب خودتو خورد کنی برو ی جای دیگه  ولی اینم بگم الان همه باشگاها اینطورین مربی ه ...

اره گلم  میخام برم باشگاه جدید به دور از حاشیه ورزش مو بکنم و تمام . من اینجا بشدت بی حاشیه بودم صل همین اذیتم میکردن چون باهاشون گرم نمیگرفتم و حرف نمیرتم ازشون خوشم نمیادذ

منم میریم فقط متسفانه دستگاه نداره ایروبیک پیلاتس میرم جو باشگاه مربی محشره نزدیک خونه

چقد خوبه ک مربی با همه اکی باشه و حد و مرز تعیین کنه 

خوب میکنی مگ میخوای بری تو تیم ورزشی سالمندان و پیشکسوتان اخه ابنجا رفتی

😂😂بخدا حالا نمیگم سن شون بالاس اشکاب داره ولی کلا میدونی سن بالا ها خیلی دنبال حاشیه هستن

😂😂بخدا حالا نمیگم سن شون بالاس اشکاب داره ولی کلا میدونی سن بالا ها خیلی دنبال حاشیه هستن

نمیگم همشون ولی بعضیاشون بشدت فوضول و بشدددددتتتت حرافن !من از حوصله ام بدوره بشینم حرفا خاله زنکیه این چی بود اون کی بوده خیلیاشون رو گوش بدم

+خدایاشکرت🤍

نمیگم همشون ولی بعضیاشون بشدت فوضول و بشدددددتتتت حرافن !من از حوصله ام بدوره بشینم حرفا خاله زنکیه ...

دقیقا سر همین با من لجن ک محلشون نمیدم و مثل خودشون فضول نیستم 

دقیقا سر همین با من لجن ک محلشون نمیدم و مثل خودشون فضول نیستم 

خوب میکنی از حرصشونه اینام اینطوری میکنن برو یه باشگاه خوب تر قشنگ این چیزارم نداشته باشه

+خدایاشکرت🤍

من بهداشت خیلی خیلی برام مهم بود. انقدر گشتم تو باشگاهها که شیفت زن و مرد نباشه. کلا خانومها باشن.

رفتن فضاش رو هم اول دیدم. خداییش تمیز بود یک خانمی هم مرتب در حال نظافت. دیگه همون رو رفتم.

نرو

تو خب ماشین گویا زیرپاته،برو یجا ادم وار والا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چه باشگاه داغونی 😐

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁