2777
2789

زبانو فلسفه تکماده زدم و جامعه رو هم قبول نشدم دی قراره امتحان بدم میتونم ثبت نام کنم و امتحان بدم ؟

شرایطش چجوری؟

درسم انقدر بد نیستا شرایطم سال آخر افتضاح بود هم مالی مجبور بودم برم سرکار هم شرایطم یجور شد یهو متاهل شدم نتونستم تابستون امتحان بدم هم تو دوران مدرسه افسردگی داشتم الان دلم میخواد ادامه بدم  قراره امتحان بدم فقط موندم مینونم الان برای ورودی بهمن ثبت نام کنم یا ن

زنگ بزن دانشگاه مورد نظرت ازشون بپرس

زمان ما بدون کنکور باید مدرک موقت پیش دانشگاهی و دیپلم رو میبردی 

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
زنگ بزن دانشگاه مورد نظرت ازشون بپرس زمان ما بدون کنکور باید مدرک موقت پیش دانشگاهی و دیپلم رو میبر ...

راستش من اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم 

دانشگاه مورد تظرمو چجوری باید پیدا کنم بر اساس رشته یا ثبت نام کنم قبولم کردن زنگ‌بزنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش من اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم  دانشگاه مورد تظرمو چجوری باید پیدا کنم بر اساس رشته یا ...

بدون کنکور میخواین ثبت نام کنین دیگه درسته؟

ببینین کدوم دانشگاه، بدون کنکور رشته موردنظرت رو داره و بهمن ثبت نام میکنه

زنگ بزنین همون دانشگاه و بگین چه مدارکی نیاز هست برای ثبت نام

بعد شرایطتون رو بگین و بپرسین با این شرایط امکان ثبت نام توی بهمن ماه هست یا خیر؟

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
اها ممنون ❤️

خواهش میکنم

موفق باشین