2777
2789

خیلی شنیدم ولی نگرفتم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام برم بخرم خواستم بدونم کسی هست تاثیرشودیده باشه  یکی دیشب نوشت که فرقی نداشته براش

چه عجیییب آخه من خیلی معجزات شنیدم ازش

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
برای شما رو پوست آهو بود؟میشه بگید چه شکلی هست چون من میخوام بخرم میگن یه آدابی داره وگرنه ممکنه جوا ...

خیر. پوست آهو اصلا وجود نداره. هر کی هم بگه بنظر من الکی میگه.  و باید مطمئن باشی که فردی مومن فعالش کرده باشه وگرنه تاثیر نداره

بعد گلم شنیدم یه سوی قوانین داره مثلا باید روی یه چیز خاصی نوشته بشه و... همینجوری نیستش که رو کاغذ باشه فقط.و اصل و فرع و... داره ممکنه از اون جنبه کسی جواب نگرفته باشه،بازم نمیدونم

خیر. پوست آهو اصلا وجود نداره. هر کی هم بگه بنظر من الکی میگه.  و باید مطمئن باشی که فردی مومن ...

پس ربطی به این چیزا که میگن نداره 

بعد ادابش و نمازش رو خودتون خوندید یا خود طرف انجام داد

ببخشید همش ازشماسوال میپرسم 😬

بعد گلم شنیدم یه سوی قوانین داره مثلا باید روی یه چیز خاصی نوشته بشه و... همینجوری نیستش که رو کاغذ ...

اره ازهمون میترسم برای همین ازش دارم میپرسم ویژگی اونی که گرفته چیه 

حالا روی کاغذمعمولی میگه جواب گرفته خیلی خوبه

بعد گلم شنیدم یه سوی قوانین داره مثلا باید روی یه چیز خاصی نوشته بشه و... همینجوری نیستش که رو کاغذ ...

بعد دیدید چقدر گرونه 

از ۳۰۰ الی ۵۰۰

یه جا هست میگن ۱۵۰ نمیدونم اون جواب میده یانه