2777
2789
پس ربطی به این چیزا که میگن نداره  بعد ادابش و نمازش رو خودتون خوندید یا خود طرف انجام داد بب ...

خواهش میکنم.

خودش خوند. چون باید صحیح خوانده بشه. من ترسیدم اشتباه بخونم. و اینکه خیلی هم طولانیه نمازش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد دیدید چقدر گرونه  از ۳۰۰ الی ۵۰۰ یه جا هست میگن ۱۵۰ نمیدونم اون جواب میده یانه

فقط به معتبر بودنش پی ببر قیمتش هرچقدر باشه تهش اگه برات هزاران خیر داشته باشه قد هزارا تا پونصد تومن که هیچ خیلی بیشتر بهت خیر برسونه می ارزه 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
فقط به معتبر بودنش پی ببر قیمتش هرچقدر باشه تهش اگه برات هزاران خیر داشته باشه قد هزارا تا پونصد توم ...

درسته انشاالله که خوب باشه و بیام باخوشحالی بگم مشکلاتم حل شد