2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خانما من ۴ ماه پریودیم عقب افتاده همیشه عقب بود اصلا هیچ وقت هیچ وقت تنظیم نبود

ولی ایندفعه 4 ماه طول کشید فکر کنم بیشترین زمانش 2ماه و نیم بود 

شک کردم که نکنه باردارم

بپرس خو

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

خلاصه 4تا بی بی چک تو زمان های مختلف زدم 

یعنی فاصله بین هر کدوم ۲ هفته بود 

سونو برای بارداری و تنظیم ماهانه دادم 

که بارداری رو منفی اعلام کرد 

و گفت که اگر بازم شک داری میتونی آزمایش خون بدی

خانما من ۴ ماه پریودیم عقب افتاده همیشه عقب بود اصلا هیچ وقت هیچ وقت تنظیم نبود ولی ایندفعه 4 ماه ط ...

خب

الان ما بی بی چکیم که بفهمیم؟ یا دستگاهه سونوگرافی!

یه سر به داروخونه بزن یه بی بی چک بگیر اگه منفی شد یعنی حامله نیستی. بعدشم برو دکتر زنان بهت دارو بده چون تنبلی تخمدان داری

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خلاصه 4تا بی بی چک تو زمان های مختلف زدم  یعنی فاصله بین هر کدوم ۲ هفته بود  سونو برای ب ...

تو این همه کار انجام دادی اما یه دکتر درست حسابی برای تنبلی تخمدان و مشکلات هورمونیت نرفتی!

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خانما من ۴ ماه پریودیم عقب افتاده همیشه عقب بود اصلا هیچ وقت هیچ وقت تنظیم نبود ولی ایندفعه 4 ماه ط ...

دکتر رفتید که تنظیمش کنید؟ این مدت زمان کمی نیستاااا 

و اینکه چرا بعد از چهار ماه میخوایید بفهمید باردارید یا نه؟؟!!

اول باید برید دکتر هر چی که دکترتون گفت انجام بدید تا این مشکلتون هم ریشه ایی حل بشه عزیزم

بازم به این اکتفا نکردم و مجدد یونو برای تنظیم پریودی دادم 

که دوباره همون نتیجه شد 

حالا سوال من اینه که ممکنه وقتی سونوی برای پریودی بدی 

اگر حامله باشی مشخص بشه؟

اخه بار دوم نگفتم برای پریودی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز