2777
2789

شوهرم ازسرکار میاد باز میره جای دگ اصن منو ن جایی میبره ن ی کلام حرف میزنه انگار من برده اونم بپز لباساشو بشور فقط همین نمدونم چ کنم خیلی ناراحتم این چ زندگیه اخه خودمم باردارم

چرا میره نمیبره

چرا خودت تنها نمیری

و کجا میره که نمیبره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم برو برای خودت بگرد 

چرا متکی بهش هستی؟

فلجی بدون اون نمیتونی بری بیرون؟

دوست رفیق پیدا کن و بگرد

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

خودت تنها برو با دوستی خواهری کسی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
پول میخواد که نداریم

صبح ها با دوستات پارک رفتن پول میخواد،؟

عصرا بازار گردی پول میخواد،؟

پیاده روی پول میخواد،؟

یه چایی تو هوای سرد با فلاسک خوردن پول میخواد؟

رفیقات بیاری خونه یا بری خونشون پول میخواد،؟

چسبیدی به شوهرت اونم هی پس میزنتت

ببین محلش نده سرگرم خودت شو ببین چجوری بیوفته دنبالت

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱