2821
2789
عنوان

کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 42 پست
ببین اینجوری هم که پیام دادی محل نداده دیگه بدتر   کلا نرو سمتش ولی یه کاری کن اونم کراش بزنه& ...

ببین اونجا ک میرم. همه کسایی ک اونجا هستن تو اینستا منو فالو کردن و حواسشون بهم هست. ولی اینو ک من میخوام اصلا اینستا نداره. ی روبیکا داره فقط😄

اره همه چیزش خوبه من میپسندم😄 وای نه خدانکنه یکی دیگه رو بخواد😄من هستمممممم کسیو نخواه لطفا😄

😁دیگه علف به دهن بزی باید شیرین بیاد 

😂ببین یه قانونیه میگه از طرف بدت بیاد سمتت میاد تو هم فاز نفرت بگیر ببین چی میشه 

فاز دوست داشتن که فعلا به جایی نرسیده

دکتر کوچولو

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😁دیگه علف به دهن بزی باید شیرین بیاد  😂ببین یه قانونیه میگه از طرف بدت بیاد سمتت میاد تو هم ...

اره خداییش انگار باید متنفر شم ازش😄

ببین قدم ۱۷۵ و هیکلم توپر

اکثرا اونجا حواسشون هست. کاری نمیکنن ولی تو اینستا پیگیرن😄یبار پارسال با خط دوستم به پسره پیام دادم و الکی گفتم مشتریشم ک بفهمم رل داره یا نه. گفت رل نداره و ۲ساله سینگل. بعد گفتمش ک چطور دختری میپسندی. گف قدبلند توپر امروزی🤣اینا مشخصات من بود🤣

یعنی بد شد وقتی گفتی؟

حتی اگه برین باهم به روت میاره ممکنه حتی ادا بیاد اره هستن کسایی به من بگن خوشمون ازت میاد😐😂

هرچقدرم با شخصیت باشه و فهمیده بازم میگه انگار میخوان کلاس بیان

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

اره خداییش انگار باید متنفر شم ازش😄 ببین قدم ۱۷۵ و هیکلم توپر اکثرا اونجا حواسشون هست. کاری نمیکن ...

انقد زحمت .

به قرآن اگه یه بار به یکی بگی ازت خوشم میاد طرف خر ذوق میشه😂💔.

مهتای منم مثل خدت رفتار می کرد😂💔

عشق تنها چیزی که برا آدم میمونه🖐️🤙
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792