2821
2789
عنوان

کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 42 پست
ببین اینجوری هم که پیام دادی محل نداده دیگه بدتر   کلا نرو سمتش ولی یه کاری کن اونم کراش بزنه& ...

ببین اونجا ک میرم. همه کسایی ک اونجا هستن تو اینستا منو فالو کردن و حواسشون بهم هست. ولی اینو ک من میخوام اصلا اینستا نداره. ی روبیکا داره فقط😄

اره همه چیزش خوبه من میپسندم😄 وای نه خدانکنه یکی دیگه رو بخواد😄من هستمممممم کسیو نخواه لطفا😄

😁دیگه علف به دهن بزی باید شیرین بیاد 

😂ببین یه قانونیه میگه از طرف بدت بیاد سمتت میاد تو هم فاز نفرت بگیر ببین چی میشه 

فاز دوست داشتن که فعلا به جایی نرسیده

دکتر کوچولو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😁دیگه علف به دهن بزی باید شیرین بیاد  😂ببین یه قانونیه میگه از طرف بدت بیاد سمتت میاد تو هم ...

اره خداییش انگار باید متنفر شم ازش😄

ببین قدم ۱۷۵ و هیکلم توپر

اکثرا اونجا حواسشون هست. کاری نمیکنن ولی تو اینستا پیگیرن😄یبار پارسال با خط دوستم به پسره پیام دادم و الکی گفتم مشتریشم ک بفهمم رل داره یا نه. گفت رل نداره و ۲ساله سینگل. بعد گفتمش ک چطور دختری میپسندی. گف قدبلند توپر امروزی🤣اینا مشخصات من بود🤣

یعنی بد شد وقتی گفتی؟

حتی اگه برین باهم به روت میاره ممکنه حتی ادا بیاد اره هستن کسایی به من بگن خوشمون ازت میاد😐😂

هرچقدرم با شخصیت باشه و فهمیده بازم میگه انگار میخوان کلاس بیان

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

اره خداییش انگار باید متنفر شم ازش😄 ببین قدم ۱۷۵ و هیکلم توپر اکثرا اونجا حواسشون هست. کاری نمیکن ...

انقد زحمت .

به قرآن اگه یه بار به یکی بگی ازت خوشم میاد طرف خر ذوق میشه😂💔.

مهتای منم مثل خدت رفتار می کرد😂💔

عشق تنها چیزی که برا آدم میمونه🖐️🤙
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792