2777
2789
اهاااا نمیدونستم

تو یوتیوب کامل توضیح دادا مدیر برناما ش.

اصلا حرفای ادمای بیربط رو دنبال نکنید.

تتلو بهترین کارو کرد.

بیچارش کرده بودن.

خدا خودش عاقبتشو خیر کنه.و به راه راست هدایتش کنه.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو یوتیوب کامل توضیح دادا مدیر برناما ش. اصلا حرفای ادمای بیربط رو دنبال نکنید. تتلو بهترین کارو ک ...

انشالله 

خیلی ممنون عزیزم

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
یعنی به خاطر شکایت سحر قریشی اینجوری شد؟ 

نه بابا.

قبل افشاگری سحر بالای ۷ تا دختر قبلا افشاگری کرده بود.

تتلو خودش برگشت چون چندتا ازین سرمایه گذارها که براش کنسرت قرارداد بسته بودن پولشو نمیدادن بیچارش کرده بودن.از طرفی بخاطر جرمهاش ترکیه بهش ویزا نمیداد آواره شده بود.بیپول و آواره.

از طرفیم گیر یه مشت خلافکار و دلال و دزد افتاده بود.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
من بعید میدونم اعدام شه. قطعا یه حساب کتابی کرده پاشده اومده ایران

تو کشوری که بود کارایی که کرد جرم نیست فقط چون شاکی خصوصی داره میافته زندان 

قانون اعدامم که داره ورمیافته

2790
2778
2791
2779
2792