2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخبار راجع بهش چی گفت؟

هیچی گفت که جرمهاش خیلی خیلی زیاده و ازین حرفا.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
نمیدونم هیچی معلوم نیس حرفشو دارن زیاد میکنن ک چای دبشو بپوشونن

جریان چای دبش چیه ،من خبر ندارم ک

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

در مورد توهین به مقدسات که توبه کنه اوکی میشه.

اما شکایت دخترها و فحشا و اینا توکل بر خدا.

اگر در حالت نئشه و جنون باشه فقط جنبه عمومیه اگر در حالت عادی باشه دیگه خدا داند و بس.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
نمیدونم هیچی معلوم نیس حرفشو دارن زیاد میکنن ک چای دبشو بپوشونن

والا وگرنه تتلو رفیق فابریک جناب رییسی هست یادتون نیست برا انتخابات 😏عمرا اگه اعدام بشه دوباره اختلاس شده میخان مردم سرگرم تتلو کنن 

خیلی ازش شکایت شده به خاطر تجاوز. 

اونم رده سنی 15 تا 18 

اگه واقعا تجاوز کرده. اعدام بشه. بره به درک. خودتونو بزارید جای اونایی که بهشون تجاوز وحشیانه شده. 

یبار یه موتوری اذیتم کرد. تا چند ماه کابوس میدیدم و بیمار شدم

هنوز پاش نرسیده زندان داداگاه تشکیل نشده بعد نمیدونم چرا همه میگن اعدام 

البته خیلی شاکی خصوصی داره 

خانواده دخترایی که بدبخت کرده 

حالا تا داداگاه بشه معلوم میشه حکمش چیه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨