2777
2789
سوال منم هست این که میدونست میگیرنش   چرا اومد . به نظرم این یه توطئه  توطئه ها در کار ا ...

از چیزایی ک تو یوتیوب میگفت مشخص بود زیادی خستس و قطع امید کرده ک هرکی باشه حق داره

اما خب قطعا میدونه جاش امنه ک اومده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سوال منم هست این که میدونست میگیرنش   چرا اومد . به نظرم این یه توطئه  توطئه ها در کار ا ...

نه دلیلشو مدیر برنامه ش گفت.

چون اونجا داشتن ازش سواستفاده میکردن پولشو نمیدادن و مجبورش میکردن کنسرت بزاره بدبختش کرده بودن و هی بهش تهمت میزدن و میخواستن اینجوری مجبورش کنن براشون کار کنن.از طرفی بخاطر شکایت فحشا هیچ کشوری بهش اقامت نمیداد ترکیه هم اقامت نداد دلالها میخواستن ببرنش امریکا ازش سواستفاده کنن.بهترین تصمیمو گرفت.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
اختلاس و دزدی  بالا کشیدن پول مردم

ای بابا

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

اعدامم نشه، باپارتی، پول هزارجور زد و بندی هم که از زندان آزاد بشه  فکر کردین میتونه تو اجتماع ظاهر بشه با این ریختش. دوباره یه کشور دیگه سر در میاره. دوباره همین اش و کاسه

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
توروخدا هرکی دید تاپیک اخرمو گزارش بزنه نمیدونم چرا پاک نمیشه لنتی

زدم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
نه دلیلشو مدیر برنامه ش گفت. چون اونجا داشتن ازش سواستفاده میکردن پولشو نمیدادن و مجبورش میکردن کنس ...

یعنی به خاطر شکایت سحر قریشی اینجوری شد؟ 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 43 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز