2777
2789
عنوان

هک شدن گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 15478 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

1 سال طول میکشه یاد بگیری اگر سرعت دستت خوب باشه باید پی سی داشته باشی تن تن باید با کیبورد ...

درموردتلگرام هم واردی؟؟

همش توگروه هاوکانالهای بیخودعضومیشم معلومم نیست کی عضوم میکنه.توتنظیمات تلگرام هم درست کردم کسی عضوم نکنه ولی جواب نداد.یه مدت که کلامخاطبام به اسم خودم هم توگروهای صیغه یابی عضومیشدن که دلیت اکانت زدم.ولی الان فقط خودم بدون اجازه عضومیشم .نمیدونم چیکارکنم.

درموردتلگرام هم واردی؟؟ همش توگروه هاوکانالهای بیخودعضومیشم معلومم نیست کی عضوم میکنه.توتنظیمات تلگ ...

ی راه حل داره فقط اونم باید برید تو تنظیمات بزنید گروه ها و کانال ها هیچکس ی مدت هم فعالیت نداشته باشید درست میشه 

خوش اومدی
ی راه حل داره فقط اونم باید برید تو تنظیمات بزنید گروه ها و کانال ها هیچکس ی مدت هم فعالیت نداشته با ...

اینکارروکردم ولی متاسفانه جواب نداد.الانم گروهاوکانلهاروهیچکسه ولی هی فرت وفرت عضومیشم.۴روزپیش دلیت اکانت زدم وقتی دوباره تلگرام نصب کردم یساعت بعدش عضوشدنم شروع شد.خستم کرده.تلگرامم اصلی نیست.موبوگرام اصلیه

اینکارروکردم ولی متاسفانه جواب نداد.الانم گروهاوکانلهاروهیچکسه ولی هی فرت وفرت عضومیشم.۴روزپیش دلیت ...

عزیزم ببخشید تو این کاری من نمیتونم بکنم گفتم راه حلش فقط همونه باید تلگرام پلاس نصب کنید و بزنید گروه و کانال ها هیچکس و ی چند وقت داخلش نرید

خوش اومدی