2777
2789
عنوان

هک شدن گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 15470 بازدید | 85 پست
برامنم سه تا اورد صفحه زمینه اش سیاه .از راه دور چجوری هک میکنن؟شما برنامه نویس هستید؟؟چجوری بلدی دم ...

ن شیوه های مختلفی داره من خودم 1 سال کشید یاد گرفتم خیلی شیوه داره برای هک کردن طرف

برنامه نویس هم نیستم

خوش اومدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن شیوه های مختلفی داره من خودم 1 سال کشید یاد گرفتم خیلی شیوه داره برای هک کردن طرف برنامه نویس هم ...

فک کردم خانومی .چه خوووب منم خیلی دوس دارم یاد بگیرم چجوری میشه یاد گرفتی شما 😕

ن شیوه های مختلفی داره من خودم 1 سال کشید یاد گرفتم خیلی شیوه داره برای هک کردن طرف برنامه نویس هم ...

برنامه ضبط مکالمه که رو گوشی شیاعومی جواب بده نداری ؟از بازار که میگیرم هیچ کدومشون جواب نمیدن 

یا برنامه ای مثله سطل زباله پیام که پیامها پاک شد اونحا بتونم ببینم 

فک کردم خانومی .چه خوووب منم خیلی دوس دارم یاد بگیرم چجوری میشه یاد گرفتی شما 😕

1 سال طول میکشه یاد بگیری اگر سرعت دستت خوب باشه

باید پی سی داشته باشی تن تن باید با کیبورد تایپ کنی با گوشیم میشه ولی سخته

خوش اومدی
ظبط گوشی میشناسم ک کار کنه ولی پیام رو متوجه نشدم ی بار دیگه میگید

میشه عکس برنامه ضبط مکالمه بفرستی ؟

ببین تو گوشی سامسونگ وقتی پیامها رو پاک میکنی ،یه قسمت داره به اسم سطل زباله پیامها اونحا میرن ،ولی گوشی شیاعومی نداره این قسمت رو ،حالا می‌خوام ببینم برنامه ای نیس که بریزم رو گوشی وقتی پیامها پاک شدن برن اونجا